Hány évésnek nézek ki? (tudásbázis)
18 és 28 között bármit elhinnék, és ezt vedd bóknak: 18 is lehetnél, mert fiatal az arcod, bőröd, szemed; de lehetnél 28 is, mert kellően komolynak látszol.
Mosolyogj bátrabban!
Gyönyörű a hajad (a színe is).
Szép rózsás a bőröd.
Huszonéves, természetes szépség.
Nem kéne foglalkozni az ilyenekkel, főleg, ha nem is ismeritek egymást. (Ha meg ismerős viselkedik ilyen rosszindulatúan, akkor gondolkodni lehet, miért teszi. Irigy? Gonosz? Neveletlen?
(Engem is bánt, ha valaki ok nélkül farigcsálja az önbizalmamat, de sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a másik ember viselkedésére nem vagyunk befolyással.)
Hiba volt,ès nem a bántások miatt.
Fiatal vagy nincs veled semmi baj.
Èlj ès használd ki a lehetőségeid!
Kit èrdekel,hogy mennyinek nèz ki az ember? Engem mindig belőnek kb 45-re pedig januárban töltöm a 40-et.
Kit èrdekel!?
Ezt is elviccelem. 😅
Igen :D en tenyleg kivancsi voltam. Em elfogadom mindenki velemenyet, de az ok nelkuli bántas es beszologatas az annyira nem jön be.
Szóval hiba volt feltennem.
Bocsi,rosszalkodik a telefonom.
Szóval:több oldalon is feltettem ezt a kèrdèst a kèpekkel?
Direkt vègigolvastam.
Sehol nem láttam bántást ami ritka,te mègis azt ìrod....
Hol ìrtak ilyeneket?
Ki volt itt gonosz,mert ha kigúvad a szemem sem látom.
Annyira hihetetlen számomra, hogy van aki ilyeneket mond egy másik embernek.
Nem értem, hogy ez mire jó, ha ezt is gondolja. Attól, hogy ezt mondja valaki, nem lesz ő fiatalosabb, szebb, jobb és semmi...
Az, hogy egy fotón, hogy néz ki az ember, nem számít. Főleg manapság nem, amikor sokan átalakítják az összes fotójukat.
Nem lehet mindenki fotogén! Ne foglalkozz az ilyenekkel!
Hol kaptál ilyen bántásokat?
A legjobb amit tehetsz, hogy ezek leperegnek rólad.
Nyilván ez nem olyan egyszerű, pláne egy fiatalabb nőnek.
Fogadd el magad, ezáltal kialakul az egészséges önbizalom, magabiztos leszel,és magasról teszel rá kinek mi a véleménye rólad.
Ha elfogadod egy 47 éves 3 gyerekes nő tanácsát.:)
Igen, 25 leszek hamarosan.
Mindenkinek köszönöm aki válaszolt. Ha okosabb nem is lettem ettől, de kiderült mennyire gonosz tud lenni az internet népe. Ha valaki feltesz (bárhova) egy kérdést azt miert kell egyből bántani és sértegetni?
" totál roncsnak nézel ki", "a negyvenes munkatársamtól még a személyit is elkerik, tőled nem kérném mert egy múmia vagy". Nem ertem az emberek hozzáállását, miert kell egyből bántani a másikat.
Akkor jól gondoltam 😎🪽
Nem nézek ki többnek, ne aggodjál! Legalább nem vagy mű! Az én nagyobbik lányom 22 lesz és ha kikerazza magát 32-nek néz ki 🤣 jó nem, de idősebbnek. Jó vagy így!
Mindenképpen 30 alattinak gondoltalak, szerintem annyinak látszol, amennyi vagy.
Természetes szépség vagy. Sokat NE változtass! Kis szájfény, szempillaspirál, pár élénkebb színű ruhadarab, finom ékszer. Ennyi.
Szia!
Szép vagy,kb 22-25 évesnek gondollak.
Szerintem semmin sem kell változtatnod,a hajad mesés:)
22-nek gondolnálak!
Nagyon fiatalos és hamvas a pofid! :)))