Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hány évésnek nézek ki? fórum

Hány évésnek nézek ki? (tudásbázis)

1 2
júl. 16. 21:49

18 és 28 között bármit elhinnék, és ezt vedd bóknak: 18 is lehetnél, mert fiatal az arcod, bőröd, szemed; de lehetnél 28 is, mert kellően komolynak látszol.

Mosolyogj bátrabban!

50. zolo (válaszként erre: 36. - Szbia)
júl. 9. 16:36
Azért bántanak főleg az interneten, mert itt arcnelkul mondhat mindenki amit akar. Sokan így akarnak maguknak önbizalmat, okosnak és szépnek tűnni. Nem kell mi den idiotaval foglalkozni. Az valóban sokat számít, ha mosolyog valaki és vidám. A nézés és öltözködés is. Nem kell olyan komolynak lenni. Ahogyan jól érzed magad úgy oltozkodj. Lényeg te érezd jól magad. Különben is Nem lehet mindenkinek megfelelni.
49. Enissa (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 29. 22:23
30?
48. tien
jún. 29. 15:22

Gyönyörű a hajad (a színe is).

Szép rózsás a bőröd.

Huszonéves, természetes szépség.

47. csemár (válaszként erre: 36. - Szbia)
jún. 29. 13:34

Nem kéne foglalkozni az ilyenekkel, főleg, ha nem is ismeritek egymást. (Ha meg ismerős viselkedik ilyen rosszindulatúan, akkor gondolkodni lehet, miért teszi. Irigy? Gonosz? Neveletlen?

(Engem is bánt, ha valaki ok nélkül farigcsálja az önbizalmamat, de sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a másik ember viselkedésére nem vagyunk befolyással.)

46. Ghost👻 (válaszként erre: 45. - Szbia)
jún. 29. 13:20

Hiba volt,ès nem a bántások miatt.

Fiatal vagy nincs veled semmi baj.

Èlj ès használd ki a lehetőségeid!

Kit èrdekel,hogy mennyinek nèz ki az ember? Engem mindig belőnek kb 45-re pedig januárban töltöm a 40-et.

Kit èrdekel!?

Ezt is elviccelem. 😅

45. Szbia (válaszként erre: 43. - Ghost👻)
jún. 29. 13:16

Igen :D en tenyleg kivancsi voltam. Em elfogadom mindenki velemenyet, de az ok nelkuli bántas es beszologatas az annyira nem jön be.

Szóval hiba volt feltennem.

44. Ghost👻 (válaszként erre: 43. - Ghost👻)
jún. 29. 13:14
*Feltetted. 😅🤣
43. Ghost👻 (válaszként erre: 42. - Ghost👻)
jún. 29. 13:14

Bocsi,rosszalkodik a telefonom.

Szóval:több oldalon is feltettem ezt a kèrdèst a kèpekkel?

42. Ghost👻 (válaszként erre: 40. - Szbia)
jún. 29. 13:13
Több oldalon is
41. globus (válaszként erre: 36. - Szbia)
jún. 29. 13:12
Jaj, ennek fele sem igaz. Úgy értem, ők hazudnak. Fiatal vagy és szép, bántja a csőrüket. Kicsit több önbizalmad legyen!
40. Szbia (válaszként erre: 39. - Ghost👻)
jún. 29. 13:07
Nem ezen az oldalon történt. Csak megemlítettem, mert nem memt a fejembe miert viselkednek igy az emberek.
39. Ghost👻 (válaszként erre: 36. - Szbia)
jún. 29. 12:13

Direkt vègigolvastam.

Sehol nem láttam bántást ami ritka,te mègis azt ìrod....

Hol ìrtak ilyeneket?

Ki volt itt gonosz,mert ha kigúvad a szemem sem látom.

38. Channa* (válaszként erre: 36. - Szbia)
jún. 29. 12:11

Annyira hihetetlen számomra, hogy van aki ilyeneket mond egy másik embernek.

Nem értem, hogy ez mire jó, ha ezt is gondolja. Attól, hogy ezt mondja valaki, nem lesz ő fiatalosabb, szebb, jobb és semmi...

Az, hogy egy fotón, hogy néz ki az ember, nem számít. Főleg manapság nem, amikor sokan átalakítják az összes fotójukat.

Nem lehet mindenki fotogén! Ne foglalkozz az ilyenekkel!

37. Hondásnő (válaszként erre: 36. - Szbia)
jún. 29. 12:03

Hol kaptál ilyen bántásokat?

A legjobb amit tehetsz, hogy ezek leperegnek rólad.

Nyilván ez nem olyan egyszerű, pláne egy fiatalabb nőnek.

Fogadd el magad, ezáltal kialakul az egészséges önbizalom, magabiztos leszel,és magasról teszel rá kinek mi a véleménye rólad.

Ha elfogadod egy 47 éves 3 gyerekes nő tanácsát.:)

36. Szbia (válaszként erre: 35. - Érdekes73)
jún. 29. 11:39

Igen, 25 leszek hamarosan.

Mindenkinek köszönöm aki válaszolt. Ha okosabb nem is lettem ettől, de kiderült mennyire gonosz tud lenni az internet népe. Ha valaki feltesz (bárhova) egy kérdést azt miert kell egyből bántani és sértegetni?

" totál roncsnak nézel ki", "a negyvenes munkatársamtól még a személyit is elkerik, tőled nem kérném mert egy múmia vagy". Nem ertem az emberek hozzáállását, miert kell egyből bántani a másikat.

jún. 29. 11:33
Max 25, csak kicsit vidámabban :)
jún. 29. 08:54
30körül
33. Csillagszem38 (válaszként erre: 7. - Szbia)
jún. 29. 07:47

Akkor jól gondoltam 😎🪽

Nem nézek ki többnek, ne aggodjál! Legalább nem vagy mű! Az én nagyobbik lányom 22 lesz és ha kikerazza magát 32-nek néz ki 🤣 jó nem, de idősebbnek. Jó vagy így!

32. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 29. 07:44
25-26nak gondollak
jún. 28. 23:51

Mindenképpen 30 alattinak gondoltalak, szerintem annyinak látszol, amennyi vagy.

Természetes szépség vagy. Sokat NE változtass! Kis szájfény, szempillaspirál, pár élénkebb színű ruhadarab, finom ékszer. Ennyi.

30. Hondásnő (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 28. 23:21

Szia!

Szép vagy,kb 22-25 évesnek gondollak.

Szerintem semmin sem kell változtatnod,a hajad mesés:)

29. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 28. 23:13
18-24
28. timycat (válaszként erre: 11. - Szbia)
jún. 28. 21:44
Én a természetesség híve vagyok, tetszik a természetes hajad, szép a bőröd, semmi szükséged sminkre, de nagyon komoly a tekinteted. Ami egy "komoly" állásban tök jól jöhet, de a privát életben mélabús benyomást kelt ami idősebbnek mutat mint amennyi vagy. A képek alapján én 30 elejének tippeltelek volna.
27. Ruslan (válaszként erre: 25. - Utolsó betyár)
jún. 28. 21:24
Ja, ez jó volt:))
26. _Berry_ (válaszként erre: 18. - Szbia)
jún. 28. 21:16
22-re tippeltem. Aki azt mondja, hogy 40-nek nézel ki, biztos lehetsz benne, hogy csak irigykedik.
25. Utolsó betyár (válaszként erre: 24. - Ruslan)
jún. 28. 20:10
Nekem is azt mondták, hogy a fekete haj öregít. Ezért inkább megőszültem. :)
24. Ruslan (válaszként erre: 17. - Szbia)
jún. 28. 19:58
A fekete haj mindig öregít. Az arcod ezzel szemben fiatalabb kort mutat, húsz év körülit.
23. Anyagi (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 28. 19:45

22-nek gondolnálak!

Nagyon fiatalos és hamvas a pofid! :)))

22. Σενεκάς (válaszként erre: 1. - Szbia)
jún. 28. 19:35
Szia, 22-nek nézel ki.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook