Hány éves kortól szokás egy nőnek az életkort eltitkolni? (beszélgetés)
Eddig nem tudtam, hogy már illene tagadom :D Én simán megmondom, ez csak egy tény. Szerintem annyinak nézek ki, amennyi vagyok, de fiatalabbnak szoktak nézni.
Emitt ha valaki nem néz ki tutira minimum 25-nek, akkor kell személyit kérni 18-as karikás termékhez. Legtöbbször bocsánatot kérnek, hogy elkérték :D Én meg rávàgon, hogy én nem bánom.
Kik? :)
Részemről lesz@rom,ki mire tart.
Szokás!???? :)
Ezt nem ismerem, és nem is fogom alkalmazni.
Engem teljesen más dolgok foglalkoztatnak. :)
Volt már hogy hülyeségből pár évvel többet mondtam mint vagyok. Az volt a válasz hogy ó, milyen jól nézel ki! Hát ezt nem gondoltam volna! :)) Senkinek semmi köze hozzá. Azt sem értem, aki titkolja, miért teszi. De nem is érdekel, ennél sokkal érdekesebb dolgok kötnek le. :)
Kérdés, ki, mitől fél. Ha az idő múlásától, akkor azt valahogyan el kell engedni, mert nincs az a praktika, amivel mi befolyásolni tudnánk azt.
Ha a végén a kiszolgáltatottságtól, hát az érthető. Viszont azért tudunk tenni minden nap, hogy minél tovább megőrizzük egészségünket, mozgásképességünket. Így javíthatjuk a végnek a minőségét. Legalábbis én így gondolom. Ezért azon vagyok napról-napra, hogy életem végéig egészségesen éljek. Aztán vagy sikerül vagy nem, de igyekszem magamnak esélyt adni. :)
ne féljél,az idő akkor is telik ha félsz,
inkább élvezd a napjaid,
További ajánlott fórumok:
- Milyen rossz szokásod van?
- Milyen heppjeid, fura szokásaid vannak?
- Mikortól nem szabad enni: 16 vagy18 óra után? (étkezési szokások)
- Ha kiderülne, hogy pár hetes terhes vagy, eltitkolnád karácsonyig, hogy akkor jelentsd be a férjednek?
- Hogyan viszonyulnál a testvéredhez ha a te érdekedben eltitkolná előled a igazat szüleid halálárol?
- Hány hós kortól szokás előre fele nézve tolni a babát?