Bevásárlási szokások, tippek (beszélgetés)
Imádjuk a Jogobella minden változatát! És még laktózmentes is van belőle.
Azért nem bánkódom miatta, mert ha vödrös van, sokkal többet eszünk :) Annyira finom!
A kis Jogobella és az ivós Jogobella is olcsóbb sokkal. A coop-ban mindig van.
Vödrös Jogobella 300-zal olcsóbb, ha éppen van.
Sikerült elcsípnem az utolsót...
Mindenkinek szép májust! Spórolni nagyon nehéz mostanság. Ahhoz, hogy spórolni tudj, pénz, hely és fagyasztók kellenek, hogyha valami nagyon megéri, akkor többet vegyél belőle.
1 is több a semminél, de hol rejtőzködik a többi több száz, amivel dicsekednek ?
Én 1 dolgot találtam, ami felébe kerül a régi árnak, ez pedig a laktózmentes trappista. Másból eleve a legolcsóbbat vettem, azok nem változtak.
Ez az egész árrés stop és társai csak parasztvakítás, átverés, mint minden, amit a családbarát hirdet.
Mindennek épp a fordítottja igaz.
Ünnepre való tekintettel holnaptól kezdődnek az akciók.
4 literes mosogató 4e Ft a pennyben.
Nem tudom,,már nem követem.Igaz rávillan a szemem ha valami drágább.
Ha nagyon kell(ez a ritkább) megveszem,,ha meg nem akkor otthagyom.
Úgyis odafigyelek,hogy mit hogyan,,már nem nyomasztom magam vele.
Nekem semmi, mert mindig a saját márkást vettem, annak ára maradt. Ami drágabb volt, ugyan olcsóbb lett, de saját márkás árig így sem ment le.
A százforintos boltokban sajnos sokszor a mosószer, tisztítószer hígabb, de nem olcsóbb. Az olajat a Coop-ban vettem 790-ért, de az Vénus. A goods market ahol olcsóbbak a dolgok, de az nem mindenütt van. A joghurtok, sajtok azok olcsóbbak lettek, de máson behozzák. A ketchup is megdrágult, a csokik, kávé, stb.
Nálunk esik az eső. Holnap is esni fog. Tojás ára nálunk még 90-ft. A száz forintos bolt már nem az, csak a neve az.Jóval drágább mint előtte. Én speciel nem vettem észre hogy olcsóbban vásárolok mint előtte. Étolaj sem csökkent errefelé. Akkor most mi van?
Mi olcsóbb mint előtte?
Csütörtöktől a nescafé 1700 a pennyben.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! 😊
Ilyen olcsó nem mostanában volt.
Úgy emlékszem, régebben majdnem 1000 volt...
Bennünket nem érint tejallergia miatt, de karácsonyi sütkérezésnél felfigyeltem rá.
Sok vagy kevés?
[link]
Ekörül van most is.
Lefagytam,penny jövőheti újságban 355ft 10 dkg vaj. Normálisak?
Szeretek reggel vásárolni, mert kevesen vannak.
Köszönjük szépen az infót,
hasznos tájékoztató.😘
Nekem előbb a gondolataimat kellene összeszednem, hogy mire van szükségem ( havi nagybevásárlás, húsvét)
Holnaptól akciós a pennyben tolle sajt,sárga krumpli,tejföl,görög joghurt, kókuszreszelék,torma,erős Pista,babapiskóta,margarin,kakaó,porcukor.
További ajánlott fórumok: