Hamis rántott hús recept



2 db csirkecomb
2-3 natúr joghurt
korpovit keksz
fűszerek ízlés szerint
2-3 krumpli
A Hamis rántott hús elkészítési módja:
A joghurtot beleönteni egy tálba, amit lelehet fedni, hozzá a fűszereket, majd jól összekeverni. Én pici sót, borst, pici őrölt köményt és fokhagymát szoktam bele tenni, de ez izlés kérdése. Ha ki van keverve, bele a bőrétől megfosztott csirkecomb, bele a megpucolt, felkarikázott vagy cikkezett krumpli és jól összeforgatni, majd tető rá és egy éjszakára be a hűtőbe! Másnap ismét átforgatni, a korpovitot összetördelni /üveggel szoktam:)/ és ebben megforgatni a combokat, be sütőzacskóba, mellé a krumpli, de az edényben maradt joghurtot nem kell beletenni, mert a keksz megszívja magát és nem lesz ropogós! Sütőben készre sütni 180 majd 200 fokon!
A 2-3 joghurt attól függ, hogy mekkorák a combok:)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Shopy, 2010. febr. 4. 17:31
A hamis rántott hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.