Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hallgassák vissza, elvégre rögzítik! fórum

Hallgassák vissza, elvégre rögzítik! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hallgassák vissza, elvégre rögzítik! (Jó tudni!)

3. apeeng (válaszként erre: 1. - Hogymikvannak!)
ma 15:54

Hívom valamelyik hatóságot...először zene, majd a kötelező blabla..megszólal a telefonos ügyintéző, kérdi hozzájárulok-e a hangrögzítéshez? Igen, én is rögzítem, teljesen mindegy..

....azt az ordítós választ, hogy ehhez nincs jogom, kapcsoljam ki a rögzízést...

letettem.

ma 14:53

Nem kellene úgy cikket írni, ha valaki a témáról csak rész információkkal rendelkezik.

Nem, nem úgy működik, ahogy írtad.

Én bankról fogom leírni nagyvonalakban, hogy hogyan működik.

Tehát, ha az ügyfél felhívja a bankot, akkor azt rögzítjük, és közben is hallhatja az, akinek jogosultsága van erre. És ha olyan hangzik el, akkor közbe léphet. Mindenki nem hallhatja élőben sem és felvételről sem. Megvannak azok az emberek, akik ezt megtehetik. Tehát, a postázós kolléga nem, de egy panaszokkal vagy bankbiztonsággal foglalkozó kolléga igen.

Ha panasz érkezik, akkor azt kivizsgáljuk, ha kell visszahallgatjuk és eszerint járunk el. Az ügyfélnek nem is kell kérnie, és nem is az ügyfél fogja meghallgatni ezeket a felvételek, hanem azok, akik erre jogosultak, mint írtam.

Persze, van az az eset, amikor maga az ügyfél is meghallgathatja...

A lényeg, hogy nem kellene előadni a jólértesültet úgy, hogy talán nyomokban van a cikknek igazságtartalma.

Na, ilyenek manapság az igazi újságírók is. Ferdítések, fals információk, rémhír terjesztés. Hogy miért? Én erre nagyon kíváncsi lennék.

Remélem, hogy az ilyen újságírók nem kapnak pénzt azért a munkának becézett vackokért...

ma 13:10
Életünk során több órát töltünk el különböző ügyfélszolgálatok telefonos vonalán, ahol megoldást várunk az adott problémáinkra.
A hívásokat megőrzik minőségbiztosítás céljából, de pontosan ez mit is takar?

Ugrás a teljes írásra: Hallgassák vissza, elvégre rögzítik!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook