Halkocsonya másképp recept
A Halkocsonya másképp hozzávalói:1 kg hal lehet ponty, amur,busa, afrikaiharcsa stb
2 nagy fej vöröshagyma
4 kocka halászlékocka
1 cs zselatin só bors
2-3 db paprika
2-3 paradicsom
A Halkocsonya másképp elkészítési módja:
A halat kifilézzük, és szeletekre vájuk kissé besózzuk, 1 1/2 liter vizben belevágjuk a vöröshagymát,majd a paprikát és a paradicsomot is és a halkockákkal jól felfözzük, majd kissé lehütjük és át turmixoljuk, vissza tesszük fözni de most már a halat is belerakjuk, és 5 percig főzzük majd kiveszünk a léből 1 merőkanálnyi levet,és ebbe tesszük a zselatint jól elkeverjük még egy merőkanál levet rakunk rá és bele öntjük a forrásban lévő lébe elkavarjuk, de azonnal levesszük a lángról. Majd ki adagoljuk kihűlés után 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2012. júl. 18. 09:10
A halkocsonya másképp elkészítési módja és hozzávalói.