Gombás halpaprikás recept
A Gombás halpaprikás hozzávalói:60 dkg filézett ponty
egy fej vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
pirosparika
só, zöldpaprika
paradicsom
15 dkg gomba
tejföl
egy halászlékocka
erõspaprika ízlés szerint.
A Gombás halpaprikás elkészítési módja:
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára lankasztjuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre fõzzük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 5a5c6c6a02, 2007. júl. 28. 10:52
A gombás halpaprikás elkészítési módja és hozzávalói.