Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével recept
A Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével hozzávalói:1 személynek:
1 szelet füstölt lazac
1/2 mézdinnye
olívaolaj
olívabogyó
kapribogyó
citrom
bazsalikomlevél
só
őrölt feketebors
A Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével elkészítési módja:
A dinnyét félbevágom, magját eltávolítom. Az egyik felet kockára vágom. Egy tányérra locsolok olívaolajat, ráteszem a lazacfilét, a közepére pakolom a dinnyedarabokat, rakok rá olíva- és kapribogyót, sózom, borsozom, csepegtetek rá citromlevet, díszítem citromkarikával és bazsalikomlevéllel.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. jún. 25. 02:02
A füstölt lazac carpaccio mézdinnyével elkészítési módja és hozzávalói.