Hajhullás fekete hajfestéktől/szinezőtől? (beszélgetős fórum)
Azzal a henna festékkel én is megjártam, ráadásul kettőt vetettek velem, monván hosszú a hajam, közben meg elég volt egy is. Sajnos későn vettem észre a csalást, de soha többé nem veszek olyat.
A szín szép volt amire festette a hajam, de nem akarom roncsolni.
szia igen én midnig hennna porral szoktam amit itthon kell kifözni. a z a másik fajta amire az van irva hajfesték henna kivonattal nem ér semmit..az is tiszta méreg:S:(
egyszer volt szerencsém olyat venn.otthon észrevettem és rohantam visza a boltba h cseréljék ki porra:D
Akkor jó:)
A hajhullást egyébként okozhatják a színezékek is, mert mindenféle fémsó van bennük.
Ha hennát választasz, akkor a poros verziót kérd, amit neked kell megcsinálni festéknek.
üdv.hála istennek az enyémben nincs ammonia. :D
és miért nem lehet akármilyen hajra tenni?
nekem régen volt..simán rátettem a kémiai festékkel kezelt hajamra..semmi gond nem volt
Csak arra figyelj a hennával, hogy legalább 3 hetet várj a régi kémiai festés és a henna között!
Nehogy nagyobb kárt csinálj mint hasznot.
tényleg melyik a jobb?a casting szinezo vagy ez a másik vmi color and shine szinezo a loreáltol
osszehasonlitottam egyik nap a kettot de ugyanazok az osszetevok vannak szerintem benne..kinek mi a tapasztalata?
jéé
és melyik fajtával mert szinezbol is van egy pár
één casting fénylo feketékbol használom a kékes feketét
és csak másfél havonta ...
értem:D igen nem is vagyok hive a drasztikus hajfestésnek
nem igazán hullik a hajam csak mint másnak is ilyenkor télen. azt hiszem várok egy honapot és rámegyek barna hennevál
mert én azt szereténm hogy oregkoromra is maradjon hajam mikor a tobbi csajnak már nem lesz:D:D:D
mert agyonhidrogénezték szokitették deuerolták stb
Meg az sem mindegy,hogy milyen,hány százalékos a hydrogénperoxid mellé csomagolva.A sötét hajat 6%-ossal kell,a sötétszőkét,világosbarnát 9%ossal a szőkéket 12-vel.Ha sötét hajat 12%-ossal csinálnak akkor ég le az egész.
A castinghoz azt hiszem,3%-os van csomagolva,elvileg kimélő,lehet a hajad és a fejbőröd érzékeny a loreálra.
Én barna hennát használok az nem ártott a hajamnak, sőt nagyon szép lett tőle.
Szerintem hennából nyugodtan használhatsz feketét.
igen??
én is hennáztam régen. vorosre
és te ?feketére? attol nem hullik a haj?azt mondják attol is szokott,,mert mindegyik henna más az egyik a szárábol készul a másik más részébol a novénynek..
Szerintem ez nemcsak a festéktől függ, hanem magától a hajtól is. Vagy nem tudom.
Egyébként én is most szeretnék megválni tőle. Fáj a szívem, de bebarnulok:)
de én még azon is gondolkodtam hogy azért látszik ugy hogy sokat hullik mert sotét és az feltuno
és más tok sok éve festi veele neki miért nem?ezt nem értem.:D
én az elsonél észrevettem utána nem.eddig 2szer volt szinezve castinggal. szoval ez ilyen 28 alk.alatt jon ki a hajbol.egyre világosodik
de én majd barnat szeretnék. nem tudom hogy fogom majd kivitelezni..szivatni semmiképp se az hundert procent!!:D
További ajánlott fórumok:
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Segítség! Nem fogja be a hajam a fekete hajfesték! Mit csináljak?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Lehetséges, hogy a fekete hajfestéktől hullik a hajam?
- Melyiktől valószínűbb a hajhullás: hajfesték/hajvasaló/hővédő spray? valakinek van ilyen tapasztalata?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?