Segítség! Nem fogja be a hajam a fekete hajfesték! Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem 2 színű a hajam!
Alul kékes-fekete felül meg szőke!
csak hogy a hajmosásnál ez a kékes fekete lé befogta a szőkémet és most a szőke,ezüstös lila lett:S
Mit csináljak h kijöjjön a szőkéből ez a lilás szín?
Köszi előre is a tanácsokat
nekemis ugyanez van:S
mondjuk leet h tul rövid ideig hagytam rajta én ien ammóniamentessel csináltam..
de csak 1szer próbálkoztam vele..
Sajnos mindkettőtől lehet. Nekem is hullik, de nem a színezőtől hanem egyéb belső okok miatt.
Én szeretem azt a vöröses színt amiről beszélsz :)
Ha tehetném olyanra festetném, de nem találok még csak hasonló szint se. Az enyém már régóta kékesfekete, de már az első mosásnál elkezd fakulni, a második után meg látszik ez a szép vöröses, gesztenyebarna szín.
Én már régóta feketével színezem, de az is mindig befogja. Igaz én mindig fodrásszal csináltatom, mert nem vagyok elég ügyes és a fekete amugy is összefogna mindent. Jobb ha az csinálja aki ért hozzá. A színező nekem pár nap alatt kimosódik annyira hogy vöröses, barnás árnyalat lesz belőle itt ott.
De érdekesnek tartom, hogy a festék nem fogta be :O
Tudtok valamit arról, hogy a Holdnak van-e valami szerepe a festés tartósságában?
Mert nekem pont teliholdra jött ki jól a lépés, amikor nem is volt meg a mensim és a hajam is jóóóó zsíros lett :D
magdolna: milyen szerensés vagy...! :))
Időközben sikerült rájönni a dolgok nyitjára. Épp ma reggel, a tesómnak mutattam és panaszkodtam, milyen pocsék a hajszínem. Kérdezte, hogy mióta van ilyen problémám. Mondtam, hogy nagyjából június óta. Erre Ő mosolygott és mondta, hogy nagy valószínűséggel ez az erős napsütés roncsolja a hajam és szívja a színét, várjak októberig és nézzem meg akkor. Meglátjuk mi lesz! Én most L'oréal "Majirel-t" használok, gyönyörű a kékes feketéje!
szárazon. a párom festi, megveszem a festéket, de nem dobozost, mert azok gyengék. sima tubusost a fodrászkellékesnél.veszek hozzá hidrogént. én 12%-ost mert sötét hajat festek tejföl szőkére.régen mindig igora royalt használtam, de volt 3 olyan hónap amikor nem volt jó a festék romlott a minősége, aztán kallost használtam, de szárított. és most használom az alfaparfot.
ez nagyon jó festék.
szóval szárazon befestjük. ennyi.
de nem frissen mosva hanem hétvégén, mikorra már jó koszos:))))
Sziasztok!
Sajnos mindig mással próbálkozok, és csak mostanában vélem ezt felfedezni! Régebben palettével festettem, be is fogta. Amióta ezt csinálja a hajam azóta váltogatok és már fodrászkellékesből szerzem be a festéket, ahonnan a fodrászok is vásárolnak. volt egy nagyon jó festék, talán még azt megpróbálom, de baromi drága. Ha az se fogja meg, akkor passzolom a kérdést... Ti hogy festitek a hajatokat? Frissen mosva, vagy igénybe véve?
szerintem ott a probléma, hogy szőke hajat szeretnél házilag feketére festeni.
otthoni bűvészkedésnél max néhány árnyalat különbség javasolt, a szőkéről feketére elég drasztikus, én szakemberre bíznám....
Az én hajamat se fogja be a festék,pedig oda van figyelve,h piros betűs napok vannak-e,meg milyen a festék etc. és nem fogja be. Vmi vöröses árnyalatot kap a világosbarna hajam, de ennyi. Am sötét barna hajfestékkel próbálkoztunk. Először be is fogta,de tőfestésél már nem.
A fodrász szerint meg kéne próbálnom hidrogén alapúval,mert az tuti befogja. Lehet,h másnak is jó lenne. De nagyon károsítja szerintem a hajat, úgyhogy majd kitalálok vmi mást. Sziasztok!
zöld?????
és miért pont zöld?
Próbáld zöldre!
Az tuti!!
hát eddig is ugyanazt a hajfestéket vetted?lehet hogy a festék minősége romlott meg kissé.
én fordítva voltam igy. barna vok eredetileg és teljesen világos szőkére, mondhatni majdnem tejföl szőkére festetem. egyszer elkezdett a festék besárgulni.nem volt olyan a színe mint régen. kiderült hogy a hajammal semmi baj csak a festék veszetett valamit a minőségéből.
További ajánlott fórumok:
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Lehetséges, hogy a fekete hajfestéktől hullik a hajam?
- Hajhullás fekete hajfestéktől/szinezőtől?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Fekete hajfestéket befogja valamelyik hajfesték?