A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna? (tudásbázis)
Eredetileg fekete vagyok és kb 20 éve utánafestem fekete festékel, h szebb ill még sötétebb tónusú legyen.
Nem vettem, észre semmit, nem hullik, a fejbőrömnek sem árt.Mikor milyen festéket használok, árban középkategóriásat, amilyet éppen kapok.
Ja és be is linkelem nektek,hogy meg tudjátok nézni,ha esetleg nem ismeritek ezt a termékcsaládot,hátha ezzel is segítek:
Természetesen bármelyik drogériában megvehető...
*GARNIER COLOR SENSATION
BOCSI A HIBÁÉRT:)
Sziasztok!
Azt hiszem megtaláltam az "ÉN"hajfestékemet végre:)))
Legutóbb a Garnier COlor Naturals sötétbarnáját dícsértem ugye,hogy mennyire sötét intenzív színt ad.Továbbra is úgy találom,hogy jó ez a fsték,de találtam egy MÉG JOBBAT,szintén Garnier,csak épp a Garnier Color Sensations termékcsaládból.Szintén a sötétbarna árnyalat,egyszerűen szuper!ez már tényleg a feketéhez hasonlít ,még intenzívebb sötét színt ad,egyszerűen gyönyörű,én nagyon megszerettem!
Ajánlom elsősorban azoknak a csajoknak,akik imádják a sötét hajszínt,de a feketével nem mernek próbálkozni,ha kipróbáljátok,szerintem le is mondtok a feketéről annak összes káros hatásával együtt:)
sok sikert;)
A fekete jobban roncsolja a hajat.
Mivel a legerősebb színű festékről van szó,ezért jobban kikészíti.
Ez valamilyen szinten a szakmám,bár nem vagyok fodrász,ezt azért elmondom.
A feketével vigyázni kell,és jól meggondolni,hogy akarja e valaki....
Szerintem nem a haj szerkezetének árt, hanem a szervezetednek. A legmérgezőbb hajfesték. Én is emiatt használok sötétbarnát, ami szinte feketének hat.
Nem ajánlom hosszú távon a fekete festéket!
Ezt mondják, de én ebben nem hiszek.
10 éve fekete a hajam és gyönyörű.
Pár évvel ezelőtt vörösről váltottam sötétbarna színre. Majd miután beleszerettem a kékesfeketébe, évekig olyanra festettem. Én semmilyen különbséget nem tapasztaltam a sötétbarna és a fekete között sem hullás, töredezés, sem semmilyen más szempontból.
De gondolom minden nő, minden haj más.
Én is úgy jártam, sőt soha nem kentem össze ruhát, semmit, de alig bírtam kivarázsolni a dobozból. Póló bánta, sőt fogott is.
Próbáld ki a best. A fixálónál a szám azt jelenti h. van-e ősz hajszálad vagy nincs. A csaj kérdezte először h. van-e, mondom igen. Mikor másodjára vettem kérdeztem a 3 és 6 mit jelent, akkor is mondta h. akinek nincs ősz haja, más fixáló kell. Lehet ez van a "márkás" festékeknél is.
Szia.
Ugyanebben a cipőben járok. Sötétbarna a hajam és őszülés miatt kell festenem, így feketére festem magamnak. 38 vagyok egyébként.
Próbáltam a Perfesct Mousse-t, nagy csalódás volt, fogott sokáig. Én találtam feketét:D
Nekem az volt a bajom h. töredezett a vége hajvágás után is. A fodrász mondta h. ammóniamenteset használjak.
A márkásakban (Garnier, Lorela, stb) mindben van.
Kozmetikusom festette a haját pedig terhes volt, mondta h. ammóniamneteset használ BES a neve. Na, vettem én is Fekete 1.0+ N3-as fixáló kell. 1 doboz festék+2 doboz fixálót kell venni, ugyanis elég kétszerre. Nekem vállig érő. Folyékonyabb állagú, mint a garnnierek, de azóta nem töredezik a vége. Kb. 1100-1200 a doboz festék+a fixáló. Van aki szinezőnek mondja. Fodrászkellékes boltba vettem. Kb. 7-8 hetente szoktam festeni egyébként.
Szia!
Igen, jobban roncsolja a fekete, és tapasztaltam is... Most már kizárólag a legsötétebb barnával festem (ami szinte feketének látszik), azért is jobb, mert ha meggondolnád magad, szeretnél más színt, nem probléma... a fekete leszívatása viszont elég durva!
Nekem a kékes fekete tetszik nagyon, de inkább maradok a sötétbarnánál, hogy ne menjen tönkre a hajam!
Remélem segítettem :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- Vettem hajfestéket, sötétbarnát, de nagyon fekete lett tőle a hajam. Milyen praktikával lehet kicsit halványítani?
- Melyik hajfestékkel érhetem el ezt a sötétbarna színt?
- Tudnátok olyan hajfestéket mondani, amitől valóban barna színű lesz a haj, vörös beütés nélkül?