Fekete hajfestéket befogja valamelyik hajfesték? (tudásbázis)
Szia!
Nekem is volt fekete hosszú hajam, és nem fogja be más színű festék. Elmentem vele fodrászhoz, rengeteg időbe és pénzbe került mire le tudta róla vakarni teljesen a feketét(világos narancssárgára lett átfestve).A hajam meg is szenvedte rendesen, 20 centit vissza kellett vágni belőle mert úgy eltört a vége, és utána még egy évig elég gyenge volt a hajam, úgy, hogy vettem rá a drága Alfaparf-os savas pakolásokat.És tényleg nem kevés pénzt és időt áldoztam erre, hogy megszabaduljak a feketétől, szóval ezek után én senkinek se ajánlanám a fekete színt akinek hosszú a haja és szeretné is hogy az maradjon :)
Szia!Fodrász vagyok,szóval 'szakmai véleménnyel' mondhatom: NINCS olyan hajfesték,ami befogná!De nem is ég bele a hajadba,kedves Hencike73,mindössze arról van szó,hogy ez a legsötétebb alapszín,amire világosabb nem fog.Festék pedig festéket nem világosít!Aminek meg azt írják a dobozára,abba bele van keverve a világosító,plusz a H2O2-is világosító %-kal van beletéve.
Csak a lenövesztés,vagy a leszívatás van,mint megoldás.Sajna,mert az egyik nem esztétikus,a másiktól meg tönkre megy a hajad!De blanche-olni is lehet ésszel,okosan,szakemberrel(NEM OTTHON),és akkor jó lesz.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz:nem a festéktől hullik a hajad,javasolnék vérképet,allergia vizsgálatot,önvizsgálatot(lelki okok)..
Szia!
A fekete beleég a hajba,nem lehet ráfesteni más színt csak leszívatni vagy lenöveszteni,vagy elkezded a tövét sötétbarnára festeni!Én nem ajánlom,hogy agyon fessed a hajadat,én 20-éve vagyok fekete és egy éve elkezdtem strapálni mert más színt akartam,ezzel jól tönkretettem!Amúgy a fekete hajfestéktől nem hullik a hajad!Vagy a festék maga nem jó,vagy gyulladás van a szervezetedben!Gondold meg én még egyszer nem nyúlnék hozzá a fekete hajamhoz!Most színezőt használok amitől nagyon puha fényes a hajam!
Kizárt!
Vagy lenöveszted, vagy egy ideig felemás hajjal jársz..
Én úgy szabadultam meg a feketétől, hogy a fodrászom nagyon sötét barnával festette mikor lenőtt, de ugye így is sötét maradt, csak nem volt olyan káros mint a fekete..
Mondjuk én sűrűn tudom a hajszínem változtatni, mert nagyon rövid frizurát hordok:D
Szijjasztok csajok!:)
Egy ideje feketére van festve a hajam, és nagyon elkezdett tőle hullani sajnos..:S
Arra gondoltam, befestem inkább más szinűre, mert mikor barnával volt, nem hullott szinte egyáltalán.:)
Eredeti hajszínem középbarna.
Van olyan hajfesték, ami szépen befogja a feketét és nem dobja le?
Valami barna színre gondoltam (nem nagyon világosra) pl. kakaóra. Vagy esetleg még vöröses szinűre, vörösesbarnára.
Nem szeretném leblansoltatni, mert az káros...:S
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Tényleg van már olyan hajfesték ami befogja a sötétebb hajat is szőkítés nélkül?