Ha nagyon rossz a kedved és ideges vagy? :( (beszélgetés)
ha rossz kedvem van, csesztetem a körülöttem lévőket. akik ismernek, már tudják, így ha lehet, nincsenek körülöttem.
ha ideges vagyok, beveszek egy nyugtatót.
Ha ideges vagyok:suvickolok,takarítok,átrendezem a lakást,füvet nyírok,kertet ások,kapálok,fát vágok,diót török,ha egyiket sem lehet vagy kell,mint állat tekerek 10 km.-t a Tisza parton.
Rosszkedv ellen:Zene
Mint például most!!!!!!!!!!!!!!!!
Már leordítottam a nagy többség fejét! És most jó volna egyet adni valakinek! De főleg neked ,Te ............................................................................ezt mond megkapnád csak lennél itt!!!!!!!!!!!!!!!
Bármilyen negatív helyzetben sokat segít a következő módszer: nem a problémára, nem a gondolataimra figyelek, nem reagálok, hanem kitartóan elkezdem magamban mondogatni: Szeretlek, Szeretlek, Szeretlek, Szeretlek...
Ettől rövid időn belül megnyugszom, visszanyerem az irányítást, a lelki békémet, és képes vagyok objektívan látni a helyzetet. Így bármit könnyen el tudok fogadni, illetve nem egóból reagálok bántó dolgokra például.
Ajánlom mindenkinek. Akkor is segít, ha nem hiszel benne, vagy ha nagyon rossz érzéseid vannak, csak kitartóan kell mondogatni.
Én jól kiveszekszem magam. Nem egészséges elfojtani!
Amúgy, ha nincs ott, aki felhúzott akkor csinálok valami pepecselős sütit. Ha a férjem hazajön és pudingos, tejszínhabos előre betöltött palacsintákból készült torta van a hűtőben akkor tudja, hogy le lesz b.szva.... XD
Közömbös vagyok, a nagy dolgok nem érdekelnek a kis dolgok leperegnek rólam, stabil az idegrendszerem,mégis vidám vagyok.Ha az adrenalin felszalad akkor sem látszik rajtam.Ilyen alaptermészetre születni kell.
Tréninggel lehet erősíteni a jellemet, de ahhoz nagyon magabiztos, határozott, racionálisan gondolkodó egyéniség szükséges.Olyan tréninget javaslok ahol a problémamegoldó képességet erősítik!
Fürdök, aztán megint, aztán hajat mosok, aztán lehet még egyet fürdök, ekkora már egészen lecsillapodok és elfáradok, így lefekszek és olvasok.
Ha ismerőseim nem veszik időben észre, hogy rossz passzban vagyok, akkor még rosszabb lesz a kedvem, mert piszkálásnak érzem az érdeklődésüket, ha észre veszik, akkor hagynak fürödni és olvasni:)
Ha a munkahelyemen vagyok, akkor lemegyek és megyek 4-5 kört az épület körül, de sajnos ez sem szokott elég lenni egyszer, így a rossz napjaimon több időt töltök a körben járással, mint munkával. De jó, hogy ilyen nagyon ritkán van:)
Mos szét tudnék robbanni.
Általában nálam is a takarítás a nyerő zene bömöltetéssel, miközben magam is "énekelek". :)
Lehetőleg rock legyen és nagyon hangos. :P
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Szokott valakinek ugrálni a szeme?Nagyon idegesit, mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Nagyon idegesít, hogy ebben a nedves hidegben nincs hol...
- Nagyon idegesítő, nektek is az lenne?