Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon idegesít, hogy van itt az oldalon egy felhasználó,... fórum

Nagyon idegesít, hogy van itt az oldalon egy felhasználó,... (beszélgetés)

1 2
jan. 31. 17:16
Had szórakozzon.
36. Archer84 (válaszként erre: 33. - Pulcsis)
jan. 31. 17:16
Valamiért törölték a hozzászólásomat, pedig semmi nem volt benne sztem :)
35. Pulcsis (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 31. 17:12

Ezt a nyafogást már... 🙈🙈🙈

Az zavar hogy képtelen vagy érvényesülni?

Engem is zavar itt egy kettő, sőt, az egyik kemény kritikával is illetett engem, ami totál hidegen hagyott, és azóta is átnézek rajta. Csak akarni kell...

34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - 55Judit)
jan. 31. 17:08
Eddig értelmesnek tartottalak... Nem lehet őket elkerülni, mert minden tele van velük! Mindenhez hozzászólnak, mintha kötelező lenne, mert ők jobban tudják!
33. Pulcsis (válaszként erre: 33. - Archer84)
jan. 31. 16:51
Nekem is Veled van tele! 🤣🤣🤣
32. 55Judit (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 31. 16:33
Valaki kést tart a torkodhoz hogy olvasd azt a 2-3 hozzászólót?
jan. 31. 15:15
Hidd el nem hiányoznának az okoskodó, mindent jobban tudó, megmagyarázó, kihaénnem hozzászólások. 2-3 hozzászólót szeretnék csak tiltani, mert már nem tudok megmaradni itt, pedig tizenéve aktív tag vagyok.
jan. 31. 14:58
Nem tudom, mennyire lenne értelme egy-egy beszélgetésfolyamnak, ha közben egy vagy két tag hozzászólását nem látnád, amire a többiek válaszoltak. Vagy nem látnád a tiltott személy hozzászólására érkezett válaszokat sem. Néhány fórum értelmetlenül üresnek tűnne számodra az elrejtett hsz-ek miatt. Vagy nem tudom, hogyan lehetne ezt értelmesen kivitelezni.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Archer84)
jan. 31. 14:50
Na te aztán ne szólalj meg, tele van veled az oldal! Még itt is megejlentél rögtön. :D
jan. 31. 14:49
Nem kell kitiltani. Bőven elég lenne egy tiltás funkció, hogy azt a pár trógert aki zavar, le tudjam tiltani, és ne kelljen őket látnom többet.
jan. 31. 14:15
Ha minden fórumozó ki lenne tiltva, aki a bögyében van egy másik fórumozónak, akkor hamar egyre csökkenne a létszám.
26. Archer84 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 31. 14:04
Nem lehet, hogy ezt a fórumot is ő írta, mert unatkozik? :)
jan. 31. 14:00
Továbbra is ontja magából, nap mint nap. Ugyanolyan érdektelen témák, látszik, hogy ugyanaz írja ki. Mindegyikben van egy két hozzászólás max. Nagyon ráér, unatkozik az illető.
dec. 8. 18:12
Hol van itt ennyi új fórum?
23. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 20. - Ruslan)
dec. 8. 08:07

Persze. Nem is kell kiírni, kire gondoltál.

Ahhoz képest, amit akkor tapasztaltam, most a nyugalom szigete van itt, a Hoxán.

Maradjon is így!

dec. 8. 04:11
Én nem tudom kiről beszéltek.
21. Wolem (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 22:18

Érdektelen fórumokkal ne foglalkozz.

Olyan felhasználó is van, aki nem fórumozhat, de buta szavazásokat ír ki. Az se jobb.

20. Ruslan (válaszként erre: 18. - Smaragdzöld 🐉)
dec. 7. 20:55
Hát, nem is tudom. Lehet nem egyre gondolunk. De a példád helytáll minden tekintetben, mert mások is csinálták ezt. Sejtem kire célzol, de nem írom ki a nevét. Akire gondoltam fórumokat írt inkább, de nem névtelenül. Meg sok szavazást. Akkor még nem lehetett a vallomásokból kérdés, csak szavazni lehetett rájuk. Beszéljünk a vallomásokról fórumban tárgyalták meg azokat, úgy mint most a szavazásokat.
19. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 20:48
Nem vagy egyedül
18. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 16. - Ruslan)
dec. 7. 20:11

Igen. Korábban volt itt valaki, aki naponta több "vallomást" írt. Akkoriban lett limitálva a vallomások száma, gondolom nem véletlenül.

Azóta nem tűnt fel ilyen. Az viszont biztos, hogy mindenkit más érint meg. Többeknek tetszettek a fent említett fórumozó által írt hozzászólások is, másokból (köztük belőlem is) ellenkező érzést váltottak ki. És most nagyon finoman fogalmaztam.

17. apeeng (válaszként erre: 6. - Vigyefene)
dec. 7. 19:35
Ott a pont!
16. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 15:51
Régen volt egy tag, aki sokat írt. Talán írt volna tíznél többet is, de van itt limit, ami nem tudom mennyi. Talán öt. Ko.Vid kapcsán láttam több új kérdést mostanában. Nem kell rájuk válaszolni. A lényeg az immunrendszer erősítése és a gyakori mosakodás. Oltás, gyógyszer és egyebek nem kellenek. A többi mellékes rinya, értelmetlen félelem.
dec. 7. 15:48
Igazán érdekeset nehéz kitalálni. De azért az érdektelenek sem érnek annyit, hogy emiatt nagyon ideges legyél.
dec. 7. 15:42
Nem, hogy van valami limit, hogy hány fórumot lehet nyitni naponta? Mert több, mint tizet biztos nem.
13. Biciklis_ (válaszként erre: 2. - Biciklis_)
dec. 7. 15:03
...az üzenete....
12. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Vigyefene)
dec. 7. 14:53

Nem hagyom magam? Ezt nem értem 😅

Engem lehet szórakoztatni 😄

11. vigyefene (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
dec. 7. 12:46
Talán jobb lenne ha befognám a pofám, de úgy todom hogy nem hagyod magad. Igen, most befogom.....
10. f6bc3125a2 (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
dec. 7. 12:44
Engem csak egy-két tag.
9. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Vigyefene)
dec. 7. 12:43
Jah, csak kevesen szórakoztatnak minket igazán 😄
8. vigyefene (válaszként erre: 7. - F6bc3125a2)
dec. 7. 12:37
A fórumnyitónak a számtan az egyik gyengesége.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook