Szokott valakinek ugrálni a szeme?Nagyon idegesit, mit lehet tenni ellene? (tudásbázis)
enyimfiam is ugrál :DD
köszönöm, további hasonló kellemeseket :) ;) ;) ;) tikk-tikk-tikk :D
még egy-kettő elis menne...
na de félre téve a tréfát,köszi mindenkinek,megyek aludni a kisfiam már türelmetlen,én még jobban talán ettől ugrál?
Jó éjszakát!További jó tikkelést!
ez jó :DD lehet bizonyos pohármennyiség felett már nem hat.
az jutott még eszembe, ha sokat iszom (vizet) az is segít...3 liter. Néha a kevés folyadék miatt is reagálhat így a szervezet.
jó és mennyit kell meginni,mert én mááá a negyedik pohárral iszom és még mindig rángat
vagy az a szomszéd...
Én is tót vagyok, szegről-végről, és nekem is szokik ugrálni a szemem! :DDD De nem hiszem, hogy a tótság miatt.
Viccet félre: a fáradtságtól, meg a stressztől van, nekem borzasztó kellemetlen volt, a felső szemhéjam, és egy idő után már látszott is, ahogy rángatózik, de az hetekig tartott. Egy nagyon nagy alvás általában segít rajtam, de amikor kivagyok, nekem folyton előjön. Ha van rá módod, próbálj este egy pohár bort, vagy valami lazító piát inni, és aludni egy jó mélyet.
nekem látták :DD a kedvesem is kérdezte, mi van a szememmel? :) -áááá, régi ügy -válaszoltam :DD
de tényleg, nekem évenként kb. 4 alakalommal néha napokig tikkel :P
egyszer voltam dokinál,de nem volt ott és a nővérke elintézett annyival,hogy erre nincs gyógymód,menjek haza pihenni,de hová tegyem a kisfiamat?
milyen soknak ugrál a szeme.szemugráló járvány van?:)))
Szia!
sajnos nekem évekig volt. Nem nagyon használt semmi, kicsit több pihenés javíthat, esetleg enyhe iegcsillapítók, de azt jobb ha orvos írja fel. egyszer használt az akkupunktura is, de akinek ilyen az idegrendszeri alkata, bármikor előjöhet, főleg erősebb terhelés esetén.
Mielőbbi javulást: Arany
Ez pontosan így van,magnézium hiány jele.Máshol is jelentkezhet mint izomrángatás formájában.Nekem is sűrűn van ilyen, szedtem magnéziumot és hamar meg is szűnt.Nem veszélyes, csak nagyon kellemetlen.
De okozhatja stressz is.Amilyen gyorsan jött úgy el is fog múlni! :)
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót ami idegesít, vagy nagyon nem tetszik :P
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Nektek milyen a kapcsolat a testvéretekkel?Titeket is szokott idegesíteni?
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Nagyon idegesít, hogy ebben a nedves hidegben nincs hol...
- Nagyon idegesítő, nektek is az lenne?