Ha már kikelt a fű, akkor mikor lehet gyomirtózni? (tudásbázis)
Hát túl vagyok:(Lolló frollo,vagy endívia
Szóval keserűűűűűűűű..nem lesz a kedvencem::)
Pedig a ruccolát imádom,és a jégsalit is,de a keserűek nem a barátaim,viszont ha keserű akkor epetermelést segít,úgyhogy májsegítő cucc!!
ok!
Számolj be mihez hasonlít az íze?
Ez tök jó!
Nálunk is sok a gyermekláncfű.
Most olvastam vissza.
Köszi a tanácsokat, ezt kifogom próbálni.
nem én:D párom súgta:)
kastélykertben is dolgozott, oda meg azért kell pázsit:D
Én is most füvesítettem újra a kertet, március 15-én.
A fű elég gyéren kelt ki, de már a dudvák elég jól kelnek, növekednek.
Ha felszárad és süt a napocska én kifogom szedegetni gyökerestül.
Igaz már vettem gyomirtót is, de azt mondták, hogy azt majd akkor, ha már egész ki lesz levelesedve a gyom, akkor permetezzük le vele az egész kertet.
Ja, a fűnek semmi baja nem lesz tőle!
aki szép tiszta kertet szeretne, az bemegy egy vegyszerboltba 1 l-es kiszereléseben kér gabona-gyomirtót (nehogy megmondd, h pázsitra kell, mert akkor majd pázsitgyomirtót akarnak rádsózni többszörös áron)
gabona gyomirtót kell kérni: évelő aszott, lucerna győtény foltok miatt ...:DDDD
5-7l vízbe kb másfél deci!
3x ismételni, kb 3 hetente...és tiszta lesz a kert!
Legegyszerűbb késsel gyökerestől kiszedni.
Van ilyen gyom-stop nevű szer, de elég drága, ennek az a célja, hogy a füvet gyors növekedésre készteti, és elnyomja a gyomot.
Ha simán legyomírtózod, akkor a fű is kipusztul, hiába csak az adott gazra spriccelsz, ha a szél fúj, az viszi a szert, és szép foltos lesz a füved :S
friss v nagy bokor gazok hajtottak?
a kérdés lényege: a gaz magról kelt vagy évelőként hajt és kb mennyi százalékban?
mert nem mindgey akkor a vegyszer...
További ajánlott fórumok:
- Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk?
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Paprikát kiültetés után mivel lehet gyomirtózni?
- Elég nagy a gaz hátul a kertben. Először le kell kaszálni, vagy nem szükséges, egyből lehet gyomírtózni?