Ha bemosóval befestem a szőke hajam barnára, ki fog kopni? (tudásbázis)
elég hosszú.. már majdnem a derekamig ér :D és csak kipróbálni akarom a barnát..
de ezekszerint jobb ha nem kisérletezem:D
A nagyon világosra szőkített hajat ugyanolyan nehéz szépen befesteni, mint a tiszta őszt, mivel a pigmentek nem tudnak mihez kapcsolódni - saját híján.
Van erre módszer, amit a fodrászok tudnak,különben könnyen előfordulhatnak nem kívánatos árnyalatok (kék, zöld, szürke), na meg könnyen kikopik a szín, ha nem szakszerűen van csinálva.
Ha mégsem tetszene, megsínylené a hajad a visszaszőkítést.
Szeretném kipróbálni milyen lennék barnán, de félek, hogy a hajam soha nem lenne ugyanilyen szőke mint most. Jelenleg elég világos,majdnem fehér a hajam. Én imádom, de a környezetem rá akar beszélni a váltásra.:)
Ezekre a gyenge bemosókra gondoltam, 6-8 mosásosakra. :D
A kérdésem tehát, lekopik nyomtalanul, vagy koszos szőke marad a hajam?
További ajánlott fórumok:
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni?
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Ezüstös szőke hajat be lehet festeni barnára?
- Ha a fekete hajamat befestem barnára rendesen befogja szerintetek?
- Ha a hajam egyik része természetes barna, nagyobb részt festett világos szőke, mi történik ha befestem extra világoshamvasszőkével?