Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet? (tudásbázis)
Kolléganőmnek van ilyen és nagyon jól áll neki. Pont azért jó ez mert már nem annyira gyakori, mint pár évvel ezelőtt, így érdekesebb.
Mondjuk a kollegina csak 20 éves. :)
Szerintem akinek illik az egyéniségéhez az hordja csak!
Rövid bubiban szerintem még mindig egész jó tud lenni.Korábban még én is kinéztem ezt magamnak,de aztán csak a vágás lett megvalósítva,a festés nem,de annak más oka volt.:)
ráadásul ilyen tök idiótán néznek ki általában, ilyen kis vénasszonyokat csinálnak belőlük, teljesen groteszk az egész
egyébként mikor láttam a tévében, én is arra gondoltam, miért nem hívják már ki a gyámügyet? :)))
Láttam!!! A little miss-ek!Tényleg nagyon nagyon durva, önbarnítókrém és hasonlók, teljesen ki voltam akadva, frencs...
Kérdem én, ki az aki ezt kitalálta, és hogy ennyire nem szabályozzák? Legalább mondanák azt, hogy mittudomén tilos a smink de könyörgöm, a budget sem semmi, amibe az utazások, ruhák kerülnek. Szegény kislányok és agyament szülők...
Hát ez is igaz:DDDD
Mondjuk az uram olyanokat szokott mondani erre, hogy ha a fiunk ilyen letolt gatyás lesz kamasznak, akkor jól seggbe rúgja, ha a lányunk ilyen emo akkor meg sk festi vissza a haját normálisra (mondjuk oké, kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, mi a normális, de gondolom komformistát értett alatta...)
Sztem 13 évesnek is gáz az ilyen haj. Sőt, 13 éves mit festeget hajat, olyan szépek anélkül is:)
Sztem ő pont a fordítottját kérdezte, hogy divat-e, mármint, nem a lenőtt haj, hanem rétegesen festett, felül szőke, és lent barna.
Amúgy amit a képen mutat, na ez mindig divat lesz, már csak kényelmi okokból is:)
Míg az a rétegesen festett, az nekem nagyon Tokio hotel és sztem már nem divat, vagy lehet, hogy még igen, a tokiohotelfanok között:)
érthető, de az nekem nem tetszik (és szerintem tényleg vagy 3 éve ki is ment a divatból)
de ha neked szerinted jól állna, csináld csak. vannak dolgok, amik bizonyos embereknek egyszerűen jól állnak, akár divatos épp, akár nem.
így érthető!:)
érdekesen hangzik. bár macerás:)))
szerintem az tud jól kinézni, pl
ez a két csaj persze nagyon szép, az ugye nem árt az extravagánsabb frizurához :)
Pfff!
Az mindig gáz volt szerintem....:S
Figyu én 39 évesen elég ősz vagyok de nekem nem kell álcázni a normális festék befogja és kész.
Itthon befesti keresztlányom, a fodrászom megadta milyen arányba milyen festéket hidrogént keverjünk össze.
jjááhhháááá..
ez az ami úgy méz ki, mint ami lenőtt??
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Festett szőkéből sötétbarna, hajszínezővel?! Tapasztalatok?
- Szőkére festett göndör hajam van és tönkrement, nem akar nőni. Mit tegyek, hogy hosszabb legyen és ne kelljen mevárnom, míg lenő a festés?
- Próbáltátok már a C vitaminos hajvilágosítást sötétbarnára festett hajon?