Lehet festett szőke hajat egy lépésben barnára festeni? (tudásbázis kérdés)
szia
8 évig szőke voltam.vettem a palettétől aranyszőke színű hajfestéket .45 percig a hajamon hagytam s teljesen bebarnult...Kb 3 hónapja ilyen.sok szerencsét!
Nem nehez egyik sem, csak birja a haj a kikepzest :)
Ha talalsz egy jo fodraszt, az megoldja a problemat.
A festék amit vettem 568-as.
És azt még nem tudom,hogy az egész hajra kell most a festéket kenni,vagy a tövére előbb,mint eddig,ahol lenőtt a saját hajam?Szerintem nem lesz most több kérdésem:)
Mindenképpen megírom hogy sikerült,okulásul másoknak.
Hogyan kell visszapigmentálni?
Az nem baj,ha lassan dobja le,mert elég gyorsan nő a hajam szerencsére,és akkor egyszer majdcsak lenő teljesen a saját pigmentes hajam is.
:) Ebben az esetben sok szerencsét! aztán majd beszámolót kérek az eredményről.
Mikor csinálod?
Minősített eset vagyok,sajnos szőkítve volt a hajam,mert eredetileg sötétbarna,és a fodrászom szerint csak így lehettem szőke.
És sajnos már megvettem a festéket,úgyhogy kísérleti nyúl leszek mégis.
miután befestetted, 20 perccel a fésű végével húzd le a festéket egy kis részen, s meglátod jó-e már. Sokáig ne hagyd rajt!!! Ha nem jó, visszakened.
De ne úgy képzeld el ezt az őszülés dolgot, hogy egyik napról a másikra kifehéredik, hanem egy mosásnál pár szál, aztán újabb mosás, újabb pár szál.. Nem hirtelen dobja le. Ha meg már csúnya, festesz újra.
Akartam már kérdezni: Szőkítővel, vagy csak festékkel világosítottad?
Az utóbbinál kevesebb az esélye hogy ledobja.
Vettél már festéket? Ha nem, fodrász kellékesbe menj beszerezni, mert ott általában hozzáértő dolgozik, esetleg, ha látja a hajad, segíthet ő is. No meg azok a festékek, amikhez külön keversz oxit, sokkal többet érnek, és még variálhatod az "erősségét" is. A dobozos festékben amit hozzáöntesz a tubusos festékhez, csak szín előhívó, nem kimondottan oxi.
És ez most első festésnek minősül vagy utánfestésnek?Mert nem mindegy mennyi ideig áll rajta a festék.
Bocsi a sok kérdésért,de nekem hétfőn meló,és szeretném,ha emberi külsőm lenne.
Tuti befogja, csak hajmosáskor ereszteni fog, és szálanként fehéredik vissza... úgy fogja ledobni, mintha őszülnél. Már bocs, de tényleg... Szálanként fog fehéredni. :)
Persze ha szerencsés vagy, nem lesz ilyen. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Festett fekete hajamat, hogyan tudom leggyorsabban visszavilágosítani az eredeti barnára?
- Ezüstös szőke hajat be lehet festeni barnára?
- Festett szőke hajnál, csak a lenövéseket kell festeni havonta, vagy az egész hajat?
- Alul festett szőke hajamat be szeretném festeni vörösesre. Ha ráfestek akkor olyan színe lesz, mint amit választok vagy világosabb?
- Szőke haj barnára festése... hányszor és milyen gyakran kell az elején festeni hogy ne dobja le?