Gyümölcsleves receptjét ami pudinggal készül le tudná írni nekem valaki? (tudásbázis)
7. 298b15dfdd
2012. júl. 18. 17:22
Ha habarod,húzd félre az edényt,és vegyél ki belőle levet,keverd össze a habarással,tedd vissza,felfőzöd.Nem kapódik össze,nem lesz csomós.
6. orsibigyu (válaszként erre: 1. - 14f968b657)
2012. júl. 18. 17:08
En olajban megdinsztelem a gyumolcsot, mikor puha, cukrot ontok ra, kicsit raolvasztom megkaramelizalom, vizzel felontom, felforralom, so fahej, szegfuszeg izles szerint- mi nem rajongunk a szegfuszegert, ezert ki szoktam hagyni. Mikor felforrt, tejjel kikeverem a pudingport, en teszek bele cukrot meg, mert a cukorkristalyok segitenek csomotlanra kikeverni a pudingport. Beleontom a levesbe felforralom. Es kesz!
5. 9b10f3d7ff
2012. júl. 18. 17:05
gyümölcsleves pudinggal, beírod a keresőbe, és rengeteget kidob fotóval is.
Jó munkát hozzá! :)
4. LauraJones
2012. júl. 18. 17:04
A gyümiket felrakod lével együtt, és külön raksz fel vagy tejet, vagy tejszínt egy másik lábasban.
A főzős pudingok általában fél liter tejhez írnak egy csomagot, úgy hogy kb 1 liter kész levesre számolj fél csomaggal.
A tejből a puding előírásának megfelelően elkészíted a sűrítést, majd összeöntöd a kettőt. Már mint a levet, meg a tejes sűrítményt.
Ennyi :)
3. zebracsikó
2012. júl. 18. 17:02
tulajdonképpen nem liszttel, hanem pudingporral habarod, ennyi
2. zebracsikó
2012. júl. 18. 17:02
gyümölcsöket felteszed főni, vízbe citrom, fahéj, szegfűszeg, pici só, vaníliás cukor (vagy vanília)gyömbér, citromhéj, cukor.
Mikor puha a gyümi, tejföllel vagy tejszínnel kikevered a pudingport és ezzel behabarod a levest
1. 14f968b657
2012. júl. 18. 16:59
Gyümölcsleves receptjét ami pudinggal készül le tudná írni nekem valaki?Köszönöm