Gyorshajtás...+15 km/h vagy + 15%...? nem mindegy... (tudásbázis)
Ez nem mindenkire érvényes és én igenis sajnálom őket, mert látom azt, amit Te esetleg nem!
De szíved joga azt gondolni amit akarsz, mint ahogy nekem is!
Nem. A férjem rendőr. És igen, látom, hogy mennyit dolgozik és mit, látom, hogy mennyire tartja értelmetlennek, vagy nem, a parancsokat, látom, hogy mit kell csinálnia és főleg, hogy mennyiért! Ja! És mielőtt bárki azt mondaná, hogy miért ment rendőrnek.....határőr volt és csak kényszerből lett rendőr, mert el kell tartania a családját (minket) és ezen a vidéken nem sok más lehetőség van.
Most ezt nem panaszképpen írom, ezek a tények.
Én is gyorshajtottam, ő tudomásul vette és befizetem a pénzt. Ennyi. Eszembe se jutott, hogy esetleg elintéztessem, hogy ne kelljen fizetni!
Kérvényt írok, hátha, de nem arra való hivatkozással, hogy a párom rendőr!
Hibáztam, vállalom! Ez van. Ezért egyedül én vagyok a felelős, mert én vezettem és nem a rendőr, aki lefényképezett és megbüntetett.
Ez teljesen igaz. Csak nem a rendőrségnél dolgozol, hogy ennyire tisztában vagy vele mi zajlik ott? :-)))
A legnagyobb gond, hogy mégis az utcán szolgálatot teljesítő rendőrön veri el mindenki a port. Az autósok is, ha éppen valakit valamilyen szankcióval súlyt és a parancsnokai is, ha nem teljesít annyit, amennyit elvártak tőle.
A rendőrség védelmében, még egyszer és utoljára. Nem a talpas járőrt kell szidni, aki büntet, hanem a főnökeit, feletteseit, akik kiadják neki parancsba, hogy hol, mikor, mit és mennyit!
Még egyszer mondom: PARANCSBA! Mert ez nem kívánságműsor és nem ők hoznak döntéseket, ellenben ők repülnek, ha nem csinálják meg. És ők ugyanolyan férjek, szülők, családfenntartók, mint a ti férjeitek, csak nekik ez a munkájuk....meg az, hogy egyéb esetekben a golyót is bevállalják, ha úgy alakul. Csak ebbe senki nem gonndol bele!!!!!
A törvényeket nem ők hozzák!
Most töltik fel a rendőrséget!?
Mit szóltok?
Lehet több lesz a bünti!
Pl.Gyöngyösön,városból kivezető út széle,egy kicsit fel van bontva,mellé 20-as tábla téve.Az út minden sávja teljesen járható.
Hát mi ez,ha nem pénz szedés?
Én is így gondolom!
Én mondjuk, azért nyomtam, mert apámat vittem a kórházba és igen, siettem. Mire a traffihoz értem, már csak 43 volt a sebességem. A falu elején kaptak le! Pech! :((
Balesetet egy mazsola 35 km/h-nál is tud okozni nem kell ahhoz gyorsan hajtani.
Sajnos jelenleg azt a világot éljük, hogy az autósok a legveszélyesebbek a társadalomra,hiszen ők fizetünk a legtöbb büntetést. Aki pedig feltör egy-két hétvégi házat, vagy idősektől trükkös lopás módszerével eltulajdonít százezreket röhög a markában
igazad van:)))))
mi még most is azok vagyunk☺
Csak nem csuknak le az én állapotomban? :)))
de azért köszi előre is:)
További ajánlott fórumok:
- Mértek már be gyorshajtásért? Melyek a jelei?
- Mit jelent, ha valaki ellen gyorshajtásért ( 70 helyett 99 km/h ) közigazgatási eljárás indul? Mik lehetnek a következmények?
- Svájci gyorshajtásnál Magyarországra küldik a számlát?
- Mennyi idő múlva küldik a csekket, ha gyorshajtás miatt megbüntettek?
- Mennyi idő után évül el a gyorshajtásért kirótt bírság?
- Mi történik akkor, ha az ismerősöm nem tudja fizetni a részletet a rendőrségnek gyorshajtásért?