Gyors tejfölös csudabogár recept


20 dkg liszt
30 dkg kristálycukor
1 nagy tejföl
2 tojás
1 csomag sütőpor
10 dkg tortadara
A Gyors tejfölös csudabogár elkészítési módja:
A sütőt melegítsük elő. A liszttel keverjük el a sütőport majd adjuk hozzá a tejfölt, a cukrot, a tojásokat és jól keverjük össze. A legvégén keverjük bele a tortadarát, hogy ne ázhasson el. Sütőpapíros tepsibe téve tegyük az előmelegített sütőbe és alacsony fokozaton, lassan süssük készre úgy, hogy ne nyitogassuk a sütő ajtaját. 160 – 170 fokon, 30 perc alatt készül el.
Én 450 g-s tejfölt vettem,de nem raktam bele az egészet,hagytam benne kb 2 evőkanálnyit.Tortadara helyett tejcsokis tortabevonót vágtam apróra és ezt raktam a sütibe.Így is isteni lett.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: t.dorothea, 2011. febr. 26. 21:45
A gyors tejfölös csudabogár elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.