Gyermekjogok és kötelességek - te mit gondolsz? (beszélgetés)
Teljesen igaza van.
Csak a tegnapi fogadóóra után azt gondolom, sokan ezt elfelejtik.
a szabadság fogalmával felnőtt fejekkel is nagy probléma van minálunk.....elég a nekem ez jár, és hasonlóakra gondolnunk, mit várjunk egy fiatalabb és ezeken a mintákon felnövő generációktól.
Egy kevésbbé inkompetens országban ezeknek az egyébként természetes jogoknak megvan a helye, és nem a kijátszásra használják őket, hanem arra amire valóak.
Abszolút egyetértek. Idéznék egy kissé szabadszájú hozzászólást a cikkhez tartozó fórumból.
"khm#23
Szerintem legyen perelhető a konyhás néni, ha pocsék a spenót és az iskolaudvaron lőjék fejbe a pedagógust, ha hangosan szól a gyerekre. Ha a csecsemő napi 2-nél többször sír fel, vegyék el a szülőktől, mert alkalmatlanok. A bilire szoktatást tiltsák be! Joga van az gyereknek beszarni! Ezek betegek."
Ha nem is ezekkel a szavakkal kifejezve, de valahogy így érzek.
Ez a fene nagy szabadság sehová sem vezet.
Érdekelne a véleményetek. Engem személy szerint bosszant, ugyanis többek között az ilyenek miatt nem lehet bírni a gyerekekkel az iskolában.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni?
- Apai kötelesség a válás után...
- Kinek a kötelessége ilyen esetben a vízmérő óra cserét fizetni?
- Meddig kötelességem pénzzel segíteni?
- Tartós ápolásra szoruló beteg gondozása kinek a kötelessége?