Akit a rendőrök már levillogtak, és így állítottak félre ellenőrzésre!de vajon ennek kötelességünk eleget tenni? (beszélgetés)
Ne már! :-) Ez tényleg vicc!
Most én is lépek, további szép napot nektek!
Határőr korában, teljesítményre kellett dolgozniuk. Elő volt irányozva, hogy mennyi határsértőt kell elfogni....basszus, ha jól végzik a munkájukat és vigyázzák a határt, akkor nincs határsértő, nem? Ha nem hozzák az elvárt mennyiséget, mert nincs, akkor csinnáljanak, vagy mi?
Mikor mesélte, azt hittem, vicc!
Ja. Tényleg úgy van, hogy amiről nem tudunk, az nem is fáj.
Csak ilyen körülmények között hogyan várják el ott fent az eredményes felderítéseket, a befejezéseket, a felfelé ívelő statisztikát, stb.? Miközben alapdolgok hiányoznak a működésükhöz.
Hát az idegeik rendesen ki vannak, az biztos!
A párom akkor akad ki, mikor gyereket bántalmaznak és olyan ügynél van kinn. Akkor ha hazajön......ááááá! Ezt úgysem tudja senki megérteni!!
Komolyan, néha égés ez az egész!
Talán jobb is, hogy nnem lát bele mindenki! Úgyse hinnék el! Röhej!
na csajok,most mennem kell!gondolom ideje volt már:)
további szép napot!
Bocsi, igazad van, azt csinálta!
Még határőr korában, ne tudd meg milyen fazonokat kellett átvizsgálnia! Csoda, hogy semmi betegséget nem szedtek össze!!!
igazad van!
amióta ez a válság van azóta talán mégjobban fajul a helyzet
Senki nem mondja, hogy ott jobb lenne a helyzet! Én pl. vendéglátós vagyok, másfél éve munka nélkül, mert fel mertem jelenteni a munkáltatómat, aki nem fizetett ki, meg elkövetetett még pár törvénytelenséget. Azóta itt a kisvárosban és környékén, "persona nnon grata" lettem, nem vesznek fel. A pert megnyertem, de munkám nincs!
Persze, mindenki mesélhetne, de minket nem fikáz senki!!
Doxi- nem akarok belédkötni de motozást csak orvos végezhet, mivel az a testüregek átvizsgálása.
Rendőrségnél ruházat átvizsgálás van!
ennek mi köze ehhez?
sajna munkanélküli,de mellette tanulok!
most nem akarok megint belemenni,de őszintén mindenkinek teljesíteni kell mert repül,ez mindenhol így van sajna!
egyre több a követelés, tenni meg nem tesz érte a munkáltató,itt arra gondolok hogy semmit sem biztosítanak,sőtt....
ez azért komoly:(
tényleg közröhely
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Apai kötelesség a válás után...
- Segítség! Kész tények elé állítottak. Mínusz tíz kiló, vagy repülök.
- Kinek a kötelessége ilyen esetben a vízmérő óra cserét fizetni?
- Meddig kötelességem pénzzel segíteni?