Gyerekszoba festés, illetve diszités az egész lakásban (beszélgetés)
Sziasztok....én is foglalkozom festéssel....mig ingyen csináltam ismerősöknek,addig el voltam látva munkával jócskán....aztán mikor eldöntöttem h kereset kiegészítésként is csinálnám,háááát azóta nem sok munkám van...:(
Szóval szerintem,nem igazán éri meg fő állásban.........vagy csak én bénázom ügyfélszerzésben?
/a naplómban valahol van is egy két kép a munkáimról/
Sziasztok!
A húgom is foglalkozik ilyesmivel (falra - sisakra fest figurákat), bár eddig csak szabadidejében tette. Nagyon szépen rajzol, és fest. Ő is ezzel szeretne pénzt keresni, csak még nem igazán találta ki, hogyan is fogjon hozzá.
Nekem van egy lányismerősöm aki ugyanezt csinálja,láttam munkáit,nagyon szépek.De inkább csak hétvégéken vagy a szabadnapján csinálja,amúgy máshol melózik.
Én is szívesebben megcsináltatnám szakemberrel,biztos mutatósabb és tartósabb is lenne mint amit mi csinálunk...de az anyagilag kicsit húzós lenne!:(
Én festék matricával oldottam meg, pontosan azért mert a festés nem olcsó.
A matricából is van sok szép mese figura, és viszonylag olcsó, é az eltávolítása is egyszerű.
De azt elismerem, hogy a festés mutatósabb..
Szia!
Igény szerintem lenne rá akár részemről is. csak nem biztos, hogy pénz is van. A nagy kérdés az, hogy mi az a minimum összeg amiért neked megéri és azt mennyien tudják megfizetni. Igaz én messze lakok tőled, de érdekelne, hogy mennyiért vállalod?
Jó napot, sziasztok! Ezúton szeretnék érdeklődni , informálódni, hogy mennyire van igény gyerekszobában figurák rajzolására, festésére, illetve más diszitésre, például lábazat a konyhában, vagy bárhová, ahova az ember szeretné.
Azt hiszem itt tudnék leginkább választ kapni erre, mert itt talán sok mindenkit érdekel ez a téma.
Szeretnék belefogni egy új vállalkozásba, és érdekelne, hogy egyáltalán van e értelme.
Ez a 4. évem nőként, hogy szobafestőként dolgozom. Szakiskola után egyből munkába álltam és azóta nincs megállás.
Szeretnék hozzászólásokat, hogy ki szerint mennyire lenne igény erre a diszitésre. Nem csak rajzolok, diszitek falra, de a felületet is megcsinálom.
Kérlek szóljatok hozzá, hogy van e értelme ebbe belevágnom. Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Falfestés a gyerekszobában
- Édesanyák dícsérete (irodalomban, képzőművészetben vagy Anyák napján gyerekszóval/
- Milyen szinűre fessem a gyerekszobát, ha borovi fenyő bútorok vannak benne?
- 3-4 éves fius anyukák milyen játékok lapulnak most a gyerekszobában amik le kötik őket ebben a korban?Köszönöm
- Hogyan varázsolj egyedi gyerekszobát
- Kreatív ötletek gyerekszoba díszítésére!