Milyen szinűre fessem a gyerekszobát, ha borovi fenyő bútorok vannak benne? (beszélgetés)
Köszönöm a segítséget,és a hozzászólásokat!
Sikerült választanunk és megvettük a festéket is ma!
A lányok szobája sütőtök színű lesz, a mi szobánk pedig tündöklő aranyeső! Ezek a fantázia nevek szerepelnek a dobozon! Ha kész leszünk teszek fel képet akit esetleg érdekelne!
Jó éjt mindenkinek!
Nem gond! Csak tegnap csinált olyat, hogy vettem le képet és amit helyette felraktam és ellenőriztem, hogy látszik-e a szöveg, ráléptem és az előző árvácskás képet adta ki. :) Hát érdekes volt....:) Na erre gondoltam, hogy most meg a csajok képét adja ki (előzőleg fent volt), úgyhogy rámentem az összesre, hátha...
Köszi!
Ó, bocsánat, Bun Csillánál néztem az ikreket!
Kb. 10 cm a bordűr.
Akkor lehet, hogy rágom majd a párom fülét. Ez a macis bordűr milyen széles kb?
Milyen képet néztél, mert most nem raktam fel róluk.
A piros is tapéta.
Szerintem nem kicsinyíti a szobát, mert nem túl nagy rajta a minta és nem is feltűnő.
Helyesek a kiscsajok!:)
A piros is tapéta? Azt hittem festve van. Nagyon tetszik!!! Szuperek a színek!!!
Nekünk csak egy-egy fél szoba a csajoké, benne az ágy, egy szekrény, polc. Én is hasonlóra gondoltam volna, de az nagyon lekicsinyítené az amúgy is pici szobát. Ráadásul parasztfödémes is, párom ragaszkodott, hogy csak egy színnel legyen lefestve, ne legyen ilyen bordűrcsík.
De annyira tetszik, lehet megfűzöm, hogy ilyesmi legyen. Szerinted is nagyon picinyítené a szobát?
Esetleg ötletnek a naplómban a 888. bejegyzésnél van egy fotó, amin látszik picit a fal a kisfiamnál. Alul piros a tapéta, fölül sárga és mackós. (Mondjuk itt csak a díszítőcsík látszik, de ilyen macik vannak felül is.)
Kicsit lehet, hogy lányos a piros miatt, de nem bántam meg, mert olyan meleg és vidám, egy gyerekszobának meg nem kell hűvösnek és elegánsnak lennie.
Szerintem ez annyira ízlés kérdése... Én nem tudnék hideg színeket elképzelni a lakásomba, hiába szép egy kék vagy zöld, nekem nem tetszik. A zöldet alapból nem szeretem.)
A pasztell színekkel mondjuk nem nagyon lehet melléfogni, de én már kicsit bánom, hogy nem lett a falunk egy picit erősebb sárga.
A kisebbik lányomnak szeretném majd valami melegebb árnyalarúra (sárga) festeni, mert az ő szobája picit hűvösebb.
Tényleg, aki napos szobát festene, oda pl. a kék, mint hideg szín jól megy, erre is figyeljetek!
zöld kék lila.keleti színpalettáról a finomabb színek-mert nyugtatóak.
a fiam a narancssárgától bevadul,nyugtalan lesz.
További ajánlott fórumok:
- Falfestés a gyerekszobában
- Édesanyák dícsérete (irodalomban, képzőművészetben vagy Anyák napján gyerekszóval/
- 3-4 éves fius anyukák milyen játékok lapulnak most a gyerekszobában amik le kötik őket ebben a korban?Köszönöm
- Milyen színűre fessem a konyhámat szerinted?
- Hol találhatok szuper jó, gyerekszoba bútorokat a neten, emeletes praktikus ággyal?
- A gyerekszobába hol vásároltatok és milyen bútorokat?