Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombával töltött karaj zöldségágyon recept

Gombával töltött karaj zöldségágyon recept

A Gombával töltött karaj zöldségágyon hozzávalói:
1 kg karaj
1 zsemle
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
3 kemény tojás
1 nyers tojás
2 paradicsom
3 zöldpaprika
1 tejföl
piros arany
egy csipet kakukkfű
1 dl olaj
1 gerezd fokhagyma
pirospaprika

bors


A Gombával töltött karaj zöldségágyon elkészítési módja:
A gombát vékonyan szeleteld fel. Olajon fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát, majd dobd rá a gombát, és pirítsd addig, amíg a leve el nem fő. Ehhez keverd az áztatott, apróra tépkedett, kinyomkodott zsemlét, a tejfölt, sózd-borsozd, add hozzá a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást és a nyers tojást. Jól gyúrd össze. A karajt középen szúrd fel, és töltsd meg. A két végét tűzd össze, és forró olajban forgasd meg. Tedd tepsibe, rakd mellé a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Önts alá kevés vizet, majd told sütőbe, és közepes lángon süsd meg - ez körülbelül másfél óra. Az átszűrt szafttal tálald.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombával töltött karaj zöldségágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook