Gombapörkölt csirkemell csíkokkal recept

20 dkg gomba
1 fej hagyma
fél csirkemell
piros paprika
só
bors
2 dl tejföl
1 kanál liszt
étolaj
A Gombapörkölt csirkemell csíkokkal elkészítési módja:
A gombát és a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadunk egy kiskanál piros paprikát, a csirkemellet és egy kevéske vizet. Amikor már a hús kezd puhulni, hozzáadjuk a gombát is. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Amikor kész 2 dl tejfölbe teszünk egy kanál lisztet és 1 dl vizet, jól összekeverjük és behabarjuk vele a pörköltet. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2013. jan. 16. 05:16
A gombapörkölt csirkemell csíkokkal elkészítési módja és hozzávalói.