Gombás-hagymás-paradicsomos szósz tésztára és pizzára recept


2 hagyma
30 dkg gomba
olaj
só
bors
oregano
bazsalikom
5 gerezd fokhagyma
2 doboz hámozott paradicsom
édesíto
A Gombás-hagymás-paradicsomos szósz tésztára és pizzára elkészítési módja:
A hagymát nagyobb darabokra vágjuk, majd olajon megpirítjuk, a felszeletelt gombát hozzáadjuk, hagyjuk hogy lefojje a levét. Ezután beleaprítjuk a fokhagymát, a darabolt paradicsomot, a levével egyutt, majd fuszerezzuk. Addig fozzuk, míg suru szószt nem kapunk.
Kituno feltétnek pizzára, vagy szósznak tésztára.
Adagokban le is lehet fagyasztani.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Shephard, 2007. júl. 27. 18:57
A gombás-hagymás-paradicsomos szósz tésztára és pizzára elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.