Töltött paradicsom recept


6 db Paradicsom
1 db Vagdalt hús konzerv
1 db kemény tojás
1 marék főtt rizs
1 kávéskanál apróra vágott vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
majonéz
só
bors
A Töltött paradicsom elkészítési módja:
Az egyforma nagyságú paradicsomok , tetejét levágod , kiskanállal kiszeded a belsejét . A vagdalthúst , az apróra vágott tojással , a marék főtt rizzsel , vöröshagymával , aprított petrezselyemmel , majonézzel , amennyit felvesz , ízlés szerint sóval , borssal összekevered . A paradicsomokba töltöd , a levágott tetejét visszarakod , tetejét majonézzel bepöttyözöd , egy kis petrezselyem levelet tűzöl a kalap alá .
Jól lehűtöd , tálalás előtt , megmosott , szárazra törölt saláta levelekre helyezed .
A töltelék ízlésed szerint ,készülhet , halkonzervvel , maradék pörköltből , vagy ami éppen kéznél van .
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ve48, 2007. júl. 23. 07:16
A töltött paradicsom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.