Töltött paprika rántva recept


8 húsos zöldpaprika
50 dkg darált hús
7 ek főtt rizs
1 tojás
só, bors
Bundázáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A Töltött paprika rántva elkészítési módja:
A paprikákat kicsumázzuk, kimagozzuk. A darált húst a főtt rizzsel és a tojással összedolgozzuk, majd fűszerezzük. A masszát a paprikába töltjük, a szokásos módon panírozzuk, majd forró olajban, többször megforgatva kisütjük. Paradicsom- vagy tartármártással kínáljuk.
Fontos, hogy ne piruljon hirtelen, mert a közepének is át kell sülnie!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: kiki32, 2007. júl. 22. 15:31
A töltött paprika rántva elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.