Lazacos előétel recept


Füstölt lazac szeletek
2 kemény tojás
fekete kaviár
kígyó uborka
majonéz
kapri bogyó
A Lazacos előétel elkészítési módja:
A tojásokat megfőzzük , lehűtjük , meghámozzuk , hosszában félbe vágjuk . Egy tányérra helyezzük a hosszában vékonyra szeletelt uborkát , kissé megtekerve , mellé a vékony szelet lazacot . A félbevágott kemény tojásokat , tetejére halmozott kaviárral , izlésesen elhelyezzük . Körbe csepegtetjük , majonézzel , amit pár kapri bogyóval díszítünk .
Egy adaghoz elég egy tojás . Előre elkészíthető , jól behűtve tegyük az asztalra . szemetgyönyörködtető , különleges és finom . 20
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: ve48, 2007. júl. 22. 06:23
A lazacos előétel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.