Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan? (beszélgetés)
Sehogy!
Mindeniben él Candida a születésnél kapjuk meg.A srác előtt is volt,de mivel annyi szemét kaját eszel,hogy az a pár amit átadott még pluszban,elburjánzott a hüvelyedben.
Ne egyél cukrot,Bl55 lisztből készült förmedvényeket,és akkor soha senkitől nem "kapsz"el gombát.Ugyanis a gomba ezt zabálja,ha a hüvelyedben minimális a ch akkor nincs tápanyaga,és tüneted sem lesz.
Inkább az életmódodon változtass hülye bosszú helyett,hogy többet ne vagy csak ritkán forduljon elő!
A gombás lányokat?
Lány nélkül Aggteleken egymillió vargányát talál.
Gomba nélkül gőzöm nincs, hány lányt talál.
egy fiatal lány kétségbe esett kiáltásáról van itt szó "
L is morzsoltam egy könnycseppet a balszemem sarkában
Én csak azt szerettem volna mondani hogy egy fiatal lány kétségbe esett kiáltásáról van itt szó nem többről.
Igazából esze ágában sincs bosszút állni azon a fiatalemberkén ,csak rosszul esett neki ez az egész,és sajna pont a "nagyszerű közösségi portál kultúrának" köszönhetően,ami kis gombával fertőzött hoxás édes kislányunknak hirtelen ez pattant ki a kis buksijából amit jószokás szerint "megosztott" velünk :)))))
Ez a legjobb hozzászólás, amit ebben a témában olvastam! :D :D
És maximálisan egyetértek!
Mi baj? DDD
Eddig sikerült elkerülnöd? :)
További ajánlott fórumok:
- Kaphat-e el fertőzést a magzat a háziállatoktól a terhesség idején?
- Nőgyógyászati probléma! Tudna valaki segíteni, hogy a gombás fertőzést mivel tudnám kezelni?
- Gombás fertőzést a terhesség 10. hetében mivel lehet kezelni?
- Ismertek olyan antibiotikumot amelyik nem okoz gombás fertőzést?
- Toxoplazma fertőzést kaptam macskától!
- Kislányom 4 napja nem evett, vírusos fertőzéstől hólyagos a szájürege, meg a torka. Az ecsetelő elegendő rá?