Gombaragú tésztával recept





1 hagyma 0 pont
2 KK növényi margarin 2 pont
300 g gomba 0 pont
1 répa 0 pont
1 KK liszt 0 pont
125 ml tej, zsírszegény, 1,5 % 1 pont
30 g reszelt parmezán (3 EK) 2 pont
1 EK tejföl, 24 % 1 pont
1 csipetnyi Curry 0 pont
1 csipetnyi só 0 pont
1 csipetnyi fekete őrölt bors 0 pont
1 marék apróra vágott zöldpetrezselyem (1 EK) 0 pont
1 1/2 csésze főtt tészta (laska) 3,5 pont
A Gombaragú tésztával elkészítési módja:
A kockára vágott hagymát a margarinon megdínszteljük, hozzákeverjük a szeletekre vágott gombát, répát, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük tejjel. Hozzáadjuk a sajtot és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és tészta mellé tálaljuk. Jó étvágyat.
ww-seknek: egy adag 9,5 pont
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: gubaa, 2008. júl. 20. 20:26
A gombaragú tésztával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.