Gombapörkölt paleosan recept



4 személyre:
1 kg vegyes gomba (sampinyon, laska, vargánya, róka, őzláb, vagy amiket be tudunk szerezni),
2 fej hagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
1 ek zsír,
2 babérlevél,
2 kk pirospaprika, 2 kk paradicsompüré,
só,
bors,
1 csokor petrezselyem
A Gombapörkölt paleosan elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpirítjuk a forró zsíron, hozzáadjuk a megtisztított, összevágott gombát, a paprikát, paradicsomot, babérlevelet, sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Végül belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. Salátával kínáljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ca43169457, 2015. jún. 17. 11:18
A gombapörkölt paleosan elkészítési módja és hozzávalói.