Gezemicés csirke recept
A Gezemicés csirke hozzávalói:
csirkemell filé
mustár
bakon szalonna
mirelit vegyes zöldség
olaj
A Gezemicés csirke elkészítési módja:
A csirkemellet 2-3cm-es csíkokra vágom. Bekenem mustárral. Kb. 1/2- 1 órát állni hagyom. Utána szalonnába tekerem a csirkét. A tepsibe fagyottan beleteszem a zöldséget, rá helyezem sorban a tekercseket. nagyon kevés olajat öntök alá. A sütőt közepesre állítom, a tepsit középre helyezem. Ropósra sütöm, természetesen időnként forgatom a szalonnás húsit. Akár magában a zöldséggel, vagy krumplipürével is nagyon finom. JÓ ÉTVÁGYAT!
Figyelni kell a húst, nehogy túl süljön, mert akkor a zöldség is odakap.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mütyüszke, 2009. júl. 21. 09:36
A gezemicés csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.