Bakonyi tésztával recept
A Bakonyi tésztával hozzávalói:sertéskarajt kikloffolod majd lisztbe forgatva minkétoldalát kevés olajon világosra átsütöd majd félreteszed mig a mártást készíted
Az apróra vágott szalonnát átsütjük majd adunk hozzá reszelve egy fej vöröshagymát és gombát szintén felaprítva .ezt felengedjük vízzel majd forrás után tűzről lehúzzuk és besűrítjük egy pohár tejfelhez adott lisztel .A kisütött húst ebbe a mártásba tesszük majd tésztát főzünk köretnek...
A Bakonyi tésztával elkészítési módja:
kb 40 - 50 perc
kicsit hizlal
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d5a29657cd, 2009. júl. 20. 17:41
A bakonyi tésztával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.