Zöldséges batyu recept
A Zöldséges batyu hozzávalói:1 kg vegyes zöldség (sárgarépa, krumpli, borsó, paradicsom, paprika)
10 dkg füstölt szalonna
50 dkg csirkemell
só
bors
A Zöldséges batyu elkészítési módja:
A szalonnát és a csirkemellet kockákra vagdossuk. A zöldségeket megmossuk, felkockázzuk, egy nagy tálba öntjük.Belekeverjük a húst és a szalonnát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Alufóliába csomagolva 1 órát sütjük 200 fokon.
Nem kell bele se víz, se zsiradék, ha jól becsomagolod. Hús nélkül köretnek is jó, de a szalonna akkor is kell bele az íz miatt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: monidavi, 2007. nov. 11. 17:20
A zöldséges batyu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.