Gesztenyeszív recept



25dkg fagyasztott gesztenyemassza
2-3 evőkanál rum
14dkg étcsokoládé
2 evőkanál porcukor
fél evőkanál forró víz.
A Gesztenyeszív elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: LoLiNa, 2007. júl. 12. 07:53
A gesztenyeszív elkészítési módja és hozzávalói.