Gesztenyeszív recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória Egy s

A Gesztenyeszív hozzávalói:
25dkg fagyasztott gesztenyemassza
2-3 evőkanál rum
14dkg étcsokoládé
2 evőkanál porcukor
fél evőkanál forró víz.


A Gesztenyeszív elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyeszív elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook