Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés alagút recept

Gesztenyés alagút recept

A Gesztenyés alagút hozzávalói:
3csomag gesztenyemassza
6dl tej
1cs
vaniliáspuding
1cs
csokipuding
30dkg porcukor
30 dkg margarin
rum
6 tojásból piskóta


A Gesztenyés alagút elkészítési módja:
2 őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd mindegyikbe 1/2- 1/2 gesztenyemasszát nyomunk. 3-3 dl tejbe megfüzzük a pudingot, 30dkg cukrot 30 dkg margarinnal kikeverünk majd elfelezzük a krémet. Alulra a vanilia pudingot öntjük ezután rásímitjuk a csokoládépudingot. Az egészet beborítjuk a pikótával. Alufóliával beborítjuk, 1 éjszakát hűtőbe tesszük.

Nagyon finom!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés alagút elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook