Gesztenyés alagút recept
A Gesztenyés alagút hozzávalói:3csomag gesztenyemassza
6dl tej
1cs
vaniliáspuding
1cs
csokipuding
30dkg porcukor
30 dkg margarin
rum
6 tojásból piskóta
A Gesztenyés alagút elkészítési módja:
2 őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd mindegyikbe 1/2- 1/2 gesztenyemasszát nyomunk. 3-3 dl tejbe megfüzzük a pudingot, 30dkg cukrot 30 dkg margarinnal kikeverünk majd elfelezzük a krémet. Alulra a vanilia pudingot öntjük ezután rásímitjuk a csokoládépudingot. Az egészet beborítjuk a pikótával. Alufóliával beborítjuk, 1 éjszakát hűtőbe tesszük.
Nagyon finom!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e47d076c24, 2006. dec. 25. 16:46
A gesztenyés alagút elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.