Sarlott torta recept

2x5 tojásból piskótát sütünk
Feltekerjük lekvárral piskótatekercsnek.Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk
Fóliával bélelt tálba körbe kirakjuk.
A Sarlott torta elkészítési módja:
Krém: 1 dl tejszín ízű pudingot felfőzünk 4 dl tejjel 2 evőkanál cukorral.űBelekeverjük a leszűrt kompót(mindegy milyen) 1dl levébe felforralt 3 teáskanál zselatint. Langyosra hűtjük és a pudinghoz keverjük. 5dl tejszínt(Hulala)felverünk 2 evőkanál cukorral és a már kihült pudingos, gyümölcsös anyaggal összekeverjük. A piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük. A tetejére is piskótatekercs kerül. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Csak másnap borítjuk ki!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: e47d076c24, 2006. dec. 25. 17:00
A sarlott torta elkészítési módja és hozzávalói.