Sarlott torta recept

A Sarlott torta hozzávalói:
2x5 tojásból piskótát sütünk
Feltekerjük lekvárral piskótatekercsnek.Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk
Fóliával bélelt tálba körbe kirakjuk.


A Sarlott torta elkészítési módja:
Krém: 1 dl tejszín ízű pudingot felfőzünk 4 dl tejjel 2 evőkanál cukorral.űBelekeverjük a leszűrt kompót(mindegy milyen) 1dl levébe felforralt 3 teáskanál zselatint. Langyosra hűtjük és a pudinghoz keverjük. 5dl tejszínt(Hulala)felverünk 2 evőkanál cukorral és a már kihült pudingos, gyümölcsös anyaggal összekeverjük. A piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük. A tetejére is piskótatekercs kerül. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Csak másnap borítjuk ki!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sarlott torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook