Gerslileves recept

A Gerslileves hozzávalói:
1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk)
20 dkg fehér bab
20 dkg vegyes zöldség
1 fej hagyma
l0 dkg gomba
4 evőkanál gersli
2 l víz

bors.


A Gerslileves elkészítési módja:
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig előre főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gerslileves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook