Húsleves raviolival recept
A Húsleves raviolival hozzávalói:Hozzávalók 2 személyre:
50 dkg leveshús,
egy csomó leveszöldség,
1 fej vöröshagyma,
só,
2 evőkanál finomra aprított petrezselyem vagy tárkonylevél.
A levesbetéthez:
20 dkg hússal töltött ravioli
A Húsleves raviolival elkészítési módja:
Mossuk meg a húst, tisztítsuk meg a leveszöldséget. Tegyük valamennyit 1,5 - 2 liter hideg vízbe, és lefedve, kis lángon főzzük 1-1,5 órán keresztül. (idáig a leves előző nap elkészíthető!) A levest szűrjük le, a húst és a zöldségeket tegyük félre a másnapi ebédhez. A levet forraljuk fel, szórjuk meg a petrezselyem vagy a tárkonylevéllel. A raviolit külön edényben az előírás szerint főzzük ki, majd a levessel együtt tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. máj. 18. 22:50
A húsleves raviolival elkészítési módja és hozzávalói.