Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Póréhagymás-spárgás rántotta recept

Póréhagymás-spárgás rántotta recept

A Póréhagymás-spárgás rántotta hozzávalói:
1 póréhagyma,
2 evőkanál vaj,
4 erdei gomba,
20 dkg vékony spárga,
8 tojás,
15 dkg ömlesztett sajt,
2 evőkanálnyi reszelt, erős ízű sajt,
só,
bors


A Póréhagymás-spárgás rántotta elkészítési módja:
Melegítsd elő a wokot (vagy egy nagyobb serpenyőt), és pirítsd a vajon néhány percig a karikára szelt póréhagymát. Add hozzá a darabokra vágott spárgát és a gombát, sózd, borsozd meg, és állandó kavargatás mellett süsd 5-6 percig. Öntsd bele a felvert tojást és süsd majdnem készre, de ekkor már csak ritkán kavargasd. Végül add hozzá a kétféle sajtot, hagyd, hogy megolvadjon, majd a kész omlettet darabokra vágva tálald.


Kategória: Tojásételek receptjei


A póréhagymás-spárgás rántotta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook