Póréhagymás-spárgás rántotta recept
A Póréhagymás-spárgás rántotta hozzávalói:1 póréhagyma,
2 evőkanál vaj,
4 erdei gomba,
20 dkg vékony spárga,
8 tojás,
15 dkg ömlesztett sajt,
2 evőkanálnyi reszelt, erős ízű sajt,
só,
bors
A Póréhagymás-spárgás rántotta elkészítési módja:
Melegítsd elő a wokot (vagy egy nagyobb serpenyőt), és pirítsd a vajon néhány percig a karikára szelt póréhagymát. Add hozzá a darabokra vágott spárgát és a gombát, sózd, borsozd meg, és állandó kavargatás mellett süsd 5-6 percig. Öntsd bele a felvert tojást és süsd majdnem készre, de ekkor már csak ritkán kavargasd. Végül add hozzá a kétféle sajtot, hagyd, hogy megolvadjon, majd a kész omlettet darabokra vágva tálald.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. máj. 15. 21:42
A póréhagymás-spárgás rántotta elkészítési módja és hozzávalói.