Gél lakkozás otthon, kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)
Nail prep et hol érdemes beszerezni, a mi j,és nem is drága?
Sziasztok, segitsetek légyszi .gél lakk mitől reped meg 2 nap után ? Biogél az alap, 2 szin, majd chrome 2 gél ( pearllakk)
Köszönöm szépen a segítséget.
CN-t még nem próbáltam, csak ezt, de mondom, ezt kifejezetten ajánlom. Nekem is 9w-os led lámpám van, abban 30 mp alatt köt.
Hány perc alatt köt meg az egy csöves 9 W-os lámpában ez a hardener gél?
Köszi Csillag 2017, veszek sablont meg ezt a hardener gélt és megpróbálom. De viszont lehet, hogy CN márkát veszek, az is jó, nem?
Szerintem érdemes kipróbálni, a neten azt írják, lehet vele építeni is sablonnal.
Link: [link]
Még nem próbáltam ezt amit írtál, de utánanézek. Annyira gyenge a körmöm, hogy múlt hét elején letört egy, a hét vége felé egy másik, utána sorban több is, most a tíz körömból 6 szép, a többi letörve vagy látom a törést, pár nap és vége, le fog törni.
Szia. Próbáltad már a Perfect Nails Hardener géllakját? Nekem anno a körmösöm ajánlotta, akihez géllakkoztatni jártam, ez képez egy nagyon erős védőréteget a körmön, szinte olyan keménnyé teszi, mintha zselé lenne rajta, és erre simán mehet utána a géllakk.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a körmön előkészítése után (reszelés, nail prep, primer) rákenek 1-2 réteget ebből, rétegenként köttetem, majd fixálom. Utána bufferral picit bolyhosítok, majd mehet rá a sima alapréteg átlátszó, és úgy a színek. Szuper erős azóta a körmöm. Lehet nem érdemes bajlódni a sablonnal.
1-1 körömről lenne szó, időnként.
Sziasztok, próbálkozom itt, hátha valaki tud segíteni. Géllakkozni szoktam, de állandóan letörik a körmöm és arra gondoltam, hogy veszek zselét és sablont és felépítem. A kérdésem az lenne hogy a zselén és a sablonon kívül mit kell még vennem ehhez az akcióhoz? Illetve hogy a 9 W-os egy csöves UV lámpám egyáltalán megköti-e? A géllakkozáshoz szükséges kellékeim megvannak.
Sziasztok!Nem tudom mennyire jár még erre valaki,de azért próbálkozom.Egylépéses géllakot szeretnék.Utána olvastam a témának, de nem igazán világos, h kell alap és fedő lakk vagy nem?Az egyik helyen írják a másikon nem.Tapasztalatok,esetleg szakmabeliek?
Melyik márkát érdemes beszerezni?Köszi
A rossmannban biztosan, de szerintem a dm-ben is. 3.000 körül van az ára, kicsivel alatta.
Szerintem a Shellac a legjobb, az egyetlen, ami rólam nem pattog le néhány napon belül.
A barátnőm manikűröse Brillbird-öt használ, az is kitart egy hónapig.
sziasztok!
tudnátok jó alapozó lakk márkát mondani?
vettem egyfélét, de szépen le lehet húzni és még így is tönkrevágta a körmöm, elvékonyodott törik.
vettem crystal nails one steppet két színnel az egyik szín már másnap lepörög, le lehet húzni, a másik max 5 napig kitart. ennek ugye nincs alapozója. amiket kellett megvettem hozzá.
nekem olyan valami kéne amivel 7-10 naponta kell foglalkozni.
köszi.
Hol lehet kapni,és mennyibe kerül?Köszi.
Sziasztok! Én Rimmel Super Gel lakkot használok.Nem kell hozzá lámpa.
2-3 hét után frissítem attól függően milyen házimunkát végzek.
Én nem one stepp lakkokat használok, de nem okozott eddig problémát ez soha.
Van olyan gél lakk amit egyáltalán nem kell fixálni a One Steppeket, de amit kell azt én minden réteg után fixálok, mivel a lámpa alól kivéve ragacsos fixálás előtt, így erre nem tudnám rákenni az ujabb réteget.
Minden UV után fixálni kell? Én csak a végén szoktam bakker. Ezt nem is tudtam. De nekem rengesen megköt, és szép, tartós. Nem is tudtam, hogy rétegenként kell fixálni.
Szia, én csak most ismerkedem és olvasgatok a gél lakk témában, de nem lehet az a baj, hogy led lámpát írnak hozzá? Bocsi, ha félreértettem v.mit. :-/
Szia! Fixálsz minden Uv-zás után? Nem volna szabad akkor már ragadni, vagy elkenődni! Nem kell 5 percig elég csak 2, max! 3 perc. Tehát mindig minden réteg után fixálj! Persze az egy lépésest nem kell.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Kb egy hete vettem a D.N. induló szettet. Az egy lépéses lakkokkal semmi gond, megszárad a lámpa alatt. Viszont a sima gél lakk nem szárad meg rendesen. Mindent úgy csinálok, előkészítem, ahogy le írva, aztán alaplakk. Már ez sem szárad meg teljesen, pedig vékonyan viszem föl! 9w-os uv lámpám van, és legalább 5 percig, vagy mégtovább hagyom a lámpa alatt, és mégis ragadós. Utána felviszem az egy réteg színt, azt is 5 percen túl hagyom, ragad még mindig. Majd előbb- utóbb mégiscsak rákenem a második réteget, lámpázom, fedőréteg, lámpa, és ha fixálom, akkor végképp elkenődik, ha nem előbb, pl mikor a fedőréteget rákenem, már az is összecsíkozza valamennyire!!! Én ezt nem értem. Pedig az egy lépéses lakk teljesen megszárad a lámpa alatt! Mondjátok el, mit csinálok rosszul?
Én évek óta Diamond Nails szettel géllakkozom itthon, nekem nagyon bevált. Előtte próbáltsm mást is, de meg sem közelítette a mostani végeredményt. Szerintem zseniális dolog, én imádom, hogy senkitől nem függök, itthon tvnézés közben kényelmesen megcsinálom a körmeimet olyanra, amilyenre én akarom!
Hmmm, még soha nem géllakokoztam otthon, de köszi a tippeket! Ennyi tapasztalatot látva lehet egyszer én is nekivágok. :p
Várom a tapasztalatokat a következő termékekkel kapcsolatban:
diamond nails primer 3in1 (fertőtlenítő,zsírtalanító, sajnos savas)
diamond nails grl polish base 2in 1 (alap és fedőlakk)
perfect nails
ha valaki tudd ennél jobb terméket akkor legyen kedves ossza is meg az ár is érdelne
Én ma vettem egy egy ujjas uv ledlámpát. Király! 30 mperc alatt megköti az egylépéses (ONE STEP) gél lakkot. :-)
Igen, elég a 9Wos. Bár nekem 36os van, de minek azt nemtom ?!
További ajánlott fórumok: