Gél lakkozás otthon! (beszélgetés)
Nekem a szimpla reszeléssel az a bajom, hogy mire elkészülök vele tiszta seb lesz a körömágyam. :S viszont ha 10 percre oldószeres vattába bugyolálom a körmeimet, akkor szépen letudom a felső réteget kaparászni, és a maradékot pedig kíméletesen reszelni.
Azért nyilván nem egészséges dolog az oldószer, de szerintem az egész procedúra úgy ahogy van, nem az.
Te hogyan teszed fel? :)
Szia! Én is házilag gél lakkozok, és nem vagyok körmös. :)
Engem nem bánt a leoldó folyadék, de az én kezemnek semmi baja, így ez nem biztos, hogy sokat segít rajtad.
Próbáld ki a testvéredét, és oldjad le nála. Így ha nem válik be a dolog, nem költöttél feleslegesen.
Egyébként nem csak oldani, reszelni is lehet. Nekem mondjuk az oldó nem szedi le, csak lazítja, és kevesebb munkával tudom leszedni.
Sziasztok!
Van Uv lampam,ezert gondoltam veszel hozza gèl lakkot.Hugom rendszeresen csinalja maganak es nemtűnik bonyolultnak viszont van 1 felelmem.
A kezem,pontosabban az ujjaim ekcémasak,repedtek sokszor fajnak.
A leoldó folyadek mennyire art a bőrnek?
Mert ha kicsit is árt akkor nem vennem meg a lakkokat.
További ajánlott fórumok:
- Gél lakkozás otthon, kinek mi a tapasztalata?
- Ismeri valaki az új lakkozási módot a Lac Gél-t? Tényleg tartós?
- Mennyi pénzt vigyek a manikűröshöz, ha pedikűrt és gél lakkozást is szeretnék csináltatni?
- Otthon hogyan lehet gyorsan szárítani lakkozás után a körmöt?
- Vidéki, kisvárosi kozmetikában mennyibe szokott kerülni a manikűr? Gél lakkozás, épített zselé, épített porcelán műköröm?
- Gél lakkozás otthon