Mennyi pénzt vigyek a manikűröshöz, ha pedikűrt és gél lakkozást is szeretnék csináltatni? (tudásbázis)
köszi, hogy szóltál.
de legalább nem jöttél zavarba , a fizetésnél. :))
Ha olyan penge lennél szövegírásban, nem itt tartanánk.
Egyébként megírtam, hogy kb. 10, ha sikerül visszakeresned.
Nehogy kiokatást kapjon már szövegértésből.
Segítően leírta-tuk.
Egyébként mosd le a lakkot, vágd le majd reszeld át a körmeidet, tégy rá 2 réteg lakkot és megmarad a pénz.
Én a " borravalóval " nem értek egyet. Ugyanis nem a Szövetkezet alkalmazottai, mint régen.
Mind egyéni vállalkozó, ő maga határozza meg az árakat. Abban pedig benne van már a borravaló is, bőven. :))
Mikor időpontot kértél, valaki csak megadta a címet, telefont, valamit, tőle miért nem kérdezted meg?
Egyébként a 10 ezer, reális ár a két dologra.
Ami a zselés, vagy bármilyen körmöt illeti, a manikűrös ismerősöm azt mondta, hogy ránézve a körmeimre, nem rakom fel, mert puha a körmöd, még jobban tönkre fog menni.
Főleg a műköröm alatt, amit nem szokás leszedni két nap után, eetleg egy hét után.
Pedikűr-manikűr-géllakk + a körülményekre is tekintettel + esetleg borravaló? biztos ami ziher: vigyél magaddal 10-12 ezret, ahogy itt valaki írta, legfeljebb visszaviszed.... (de semmiképpen sem jössz zavarba).
Esetleg tájékozódni az árakról? Bár lehet, hogy az nagyon ciki.
Nekem a gél lakk + kedvem szerinti díszítés 3.500 szokott lenni, de ez egy kisváros.
Szerintem 5.000 minimum legyen nálad.
sokat :
Település, hírnév függő is.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi borravalót adsz a manikürösnek, fodrásznak, kozmetikusnak?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Debrecenben hol lehet gél lakkozást csináltatni 2000 Ft körül?