Ismeri valaki az új lakkozási módot a Lac Gél-t? Tényleg tartós? (tudásbázis)
nem lett ez rossz. gél lakkra nem igen lehet disziteni, illetve, még nem lett kitapasztalva, hogy hogy lehet. én sosem diszitek rá.
azért néz ki úgy, mintha már le lenne picit kopva, mert mondjuk a körmösnek is látni kéne, de a géllak az alapzselén klasszul zsugorodik már akkor, mikor felkenjük, kötés közben még jobban.. pár mp. kötés után a végére én mindig teszek még egy picit, és akkor nincs gond.
és ha a bőrre megy, én letörlöm ;)
murila!
Nekem is nagyon tetszenek a munkáid és bizony én is sajnálom, hogy nem közelebb laksz!:( Gyönyörűek!:)))
Sziasztok!
Föltettem a képeket a naplómba....
Mondjuk fotózni nem volt könnyű....:(
Nyugodtan mondhatjátok a véleményt, nem sértődöm meg, mert szerintem sem lett valami tuti....
Totál a csajra bíztam magam.....
Szín választék nem nagyon volt, ezért kértem végül bordót.... És mondtam, hogy valami minta jó lenne.... Ennyire tellett....
Ha közelről megnézem, én mint laikus is látok hibákat a lakkozásban....:( Pl, némelyiknek a vége már, mint ha 24 óra alatt le lenne kicsit kopva.... Vagy ilyen volt eleve? Nem tudom eldönteni.... Szóval lehet, máskor - máshol próbálkozom....
Köszi.
Hát, én kb mindent csinálok bármelyikkel. Szokás kérdése. A maximum az 6 centis volt. Azzal is ment minden simán. Ja, és még bejárónőm sincs :)
ez egy kb 3 hetes géllakk. még úgy sem pattogott le, hogy a csaj lerágta a körme hosszát.
Sziasztok! Készen van a körmöm, tesztidőszak indul....:)
Remélem kibírja vagy 3 hétig.... Majd teszek föl képet a naplómba....
A cn-es is birja akár 3 hétig.
Van a piacon kb 128 cég, aki árulja, nem a cn a legjobb :D Jó középkategória. Nekem pl a pearl jobban bejött, sőt, az ázsia centeres gagyik is szuperek.
Persze hogy nem titok :) Valamennyire elő kell készíteni, kicsit meg kell reszelni a köröm felületét, hogy jól tapadjon, de annyira nem mint a műkörömnél. Aztán én még használtam nail prepet, ami zsírtalanítja a körmöket (mikor manikűrösnél csináltattam, ő nem rakott alá semmit). Ezek után jöhet az alapréteg lakk, majd a szín, és ismét az alapréteg (ami egyben fedő réteg). Az első réteget elvileg 2 percig, színt 4 percig kell szárítani ( én mindet kb 5 percig szoktam, mert 1 csöves lámpám van). A legvégén még fixálni kell, acetonmentes körömlakklemosóval.
Az enyém cn márkájú gel-lac.
Sajnos a sima lakkok nekem is elkezdenek lepattogni már pár óra után.:( A körmömet + képtelenség megnöveszteni, mert még kicsi állapotában is képes beszakadni....:(((
Azért holnap föltetetem ezt a lakkot, aztán ha még lesz itt valaki pár nap múlva, beszámolok, hogy bírja-e még?
A gél lakk eddig minden vendégemnél legalább 3 hétig birta. Van köztük körömrágós is, nála is bevált.
Csak 3 hét után már erősen látszik a lenövés.
A körmöt ugyan úgy elő kell késziteni, mint műkörömnél, és igen, néhányat marha nehéz leoldani, de nem lehetetlen, és nem úgy oldódik, mint a körömlakk, hanem le kell kapargatni.
A zselé, amiről azt írod, hogy felhólyagosodott, az műköröm volt?
Én holnap megyek ilyen Gel-lac festésre....
Gondolkodtam épített zselé körömben is, mert a sajátom olyan hamar letörik, de egyenlőre inkább ezt az új dolgot próbálom ki. Talán erősödik tőle kicsit a körmöm.
Azt írod, nem jött le könnyen és le kellett reszelni.... Akkor lehet, hogy tönkre teszi a körmöm szerinted?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem jár munkanélküli ellátás annak, aki tartós beteg gyerekkel van Gyesen?
- Aki tartós betegség miatt van GYES-en az tényleg vállalhat teljes munkaidőben munkát?
- Van aki tényleg fogyott hullahoppal? Tartósan!
- Orrspray tartós használata tényleg kockázatos?
- Melyik alapozó az, amelyik tényleg nem kelt maszkhatást és tartós is?
- Novalife szövet - ismeri valaki? tényleg olyan jó?