Van aki tényleg fogyott hullahoppal? Tartósan! (beszélgetős fórum)
No igen!
"Hulla! Hopp!!" ... és láss csodát, karcsúbban, vékonyabban, tele erővel-egészséggel... valóban látszik, hogy fogyott!!!
Pfff,gratula a honlap tulajdonosainak műveltségéhez. :-)
Bár ki tudja,lehet,hogy úgy gondolkodnak,hogy ez a karika még a hullákat is felkelti,ha eleget használják. :-)))
Van a neten egy csomo oktato video. Rengeteget kell sztem gyakorolni, mert nekem pl.nem megy mind2 iranyba...
Faval probald, aznehezebb, de jobban raerzel, sztem.
Az enyem innen van:
Itt is az van,hgy "hulla" 😀
hat ez olyan mint a bicikli. ritmus érzék is kell hozzá , én sétálok is vele meg tudom feljebb vinni a derekamon meg lejjebb .
nézz rola videót hátha úgy
Ezt cafolom! Mar napi ot perc is hatasos es latvanyos.
Mondjuk, nem a muanyaggal vagy aminek semi sulya.
Az enyemet megrezned 😊😳
Tudjuk, a hullahopp pedig a defibrillator...
De nekem a hula nem tetszik, nekem meg az "bancsajaszememet" mert a tejszin jut rola eszembe 😝
Nem hulla, hula. :)
A hulla az halott, a hula pedig, amiből a hulahopp szó ered, egy hawaii táncforma.
Nincs köze a kiírt fórumtémához, csak bántja a szemem. :)
Sztem csak eleinte faj (nekem fa van) brutalis!
Es mar az elso ket hetben sulyos cm-ktol szabadultam meg.
Nekem a legkenyesebb terulet, szval amikor nem nyomom, visszakuszik 😳
Neked milyen van es mennyit nyomod?
A fogyást magát inkább az étkezésbeli változásnak tudtam be, de az szemmel látható volt, hogy a derekam karcsúbb lett tőle. Sokkal. Terhesség után alkalmaztam egyébként, esténként fél órát kb használtam. Eleinte csupa kék-zöld-fekete volt mindenem, de aztán hamar belejöttem. :D
Most én is tervezem, hogy nekiállok, csak az a baj, hogy nagyon unalmas. :/
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Akinek van hullahopp karikája, és használja is, véleményeket, tapasztalatokat írnátok?
- Ki mennyit fogyott hullahopp karikával?
- El lehet felejteni a hullahoppkarikázást?
- Hol vehetek Miskolcon fa hullahopp karikát? Ár?
- Ha tartósan beteg a gyerek tényleg csökkenthetem emiatt az adóalapom adóját?