El lehet felejteni a hullahoppkarikázást? (tudásbázis)
Szegény karikák. Sérted a jogaikat.
Egyébként szerintem el lehet felejteni, kellő mennyiségű zsír felhalmozásával, valamint böteség kialakulásával és hosszú időn át tartó kevés mozgással megfűszerezett mindennapokkal.
Ez persze cseppet sem azt jelenti, hogy nem lehet visszaidézni a dolgokat.
Jelentem, még mindig menekülnek tőlem a karikák :'(
De úgyis addig csinálom, míg engedelmeskedni fognak!!! :)
Nah, megy már?
Egyébként én is tavaly vettem karikát fogyás céljából. Az elején megijedtem, mert 2-3 tekerés után mindig leesett. De aztán úgy belerázódtam, hogy 45-50 perceket tekerek egyfolytában, és egyáltalán nem esik le.
Úgyhogy kitartás, fog az menni!
:)
Azért írtam, hogy egy kis lazítás után kezdd el. Forgasd a csípődet jobbra-balra párszor, a magasba tartott karoddal 10 dőlést csinálj jobbra-balra, a karodat könyökben behajlítod, a válladra teszed a tenyered és ebben a helyzetben is forgasd meg magad. Ezek mind lazító gyakorlatok, hogy a felső tested kilazuljon.
Nagy terpesz állásban, emelt karokkal lehajolsz 90 fokig - ezt is 10-szer, majd könyökben hajlított karral a földig hajolgatsz.
Ennyi elég is lazítani.
Most már csak a karikát kell a derekadra helyezni, és mozgatni a csípődet. Lényeg az egyenletes mozgatáson legyen! Fog ez sikerülni, meglátod!
Szia!
Én 10 éves koromban hullahoppoztam,de 30 évesen simán visszarázódtam a tekerésbe 5 perc alatt:-)
További ajánlott fórumok:
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni akit szeretsz?
- Hogyan lehet a régen történt dolgokat elfelejteni és előre nézni?
- Hogy lehet elfelejteni egy szerelmet?
- Dechatlonban lehet fa hullahoppkarikát kapni?
- Csak rendszeres hullahopp karikázással lehet eredményt elérni?